SENEST SET
FAVORITTER

Fabriksvej 14, 4171 Glumsø

Storparcel til boligbyggeri i nyt attraktivt område

1.350.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 473019247Type : Grunde

• Åben-lav, tæt-lav og etageboliger• Bebyggelsesprocenter fra 30 til 60• Placeret i tilknytning til boligudviklingsområde

• Mulighed for åben-lav, tæt-lav og etageboliger

• Fra 30 til 60% i bebyggelsesprocent

• Naturskønt område

• Placering i tilknytning til spændende boligudviklingsområde

• Sælges momsfrit da der forefindes bygning på grunden

Ejendommen sælges med henblik på udvikling til boligbyggeri i sammenhæng med udvikling af nabogrunden (Spånpladegrunden), hvor Næstved Kommunen i oktober 2023 har igangsat byggemodning af et areal på 12 hektar til nyt boligområde.

Ejendommen består af regulær og plan grund på 5.948 m², hvorpå der forefindes ældre bygningssæt på 376 m².

Ejendommen har tidligere været anvendt til erhvervsmæssig brug som led i aktivitet på Glumsø Spånpladefabrik på nabogrunden, men har siden denne lukkede produktionen tilbage i 2000 ikke været benyttet.

Ejendommen er omfattet af ramme 4.1 B6-1 i kommuneplan, som giver flere muligheder for bebyggelse, kontakt EDC Erhverv for nærmere information herom.

Ejendommen er ikke medtaget i Lokalplan 104 Boligområde ved Glumsø Sø, som gælder for udvikling af kommunes tilstødende arealer.

For udvikling af ejendommen til anvendelse for flere boligenheder, må det forventesat der vil skulle udarbejdes lokalplan for ejendommen. Køber vil som udgangspunkt selv sammen med Næstved Kommunen skulle forestå og afholde eventuelle udgifter for tilvejebringelse af lokalplan, som derved også kan tilpasse en købers konkrete projektønsker.

Da der forefindes eksisterende bygningssæt på ejendommen, sælges ejendommen momsfrit.

Ejendommen grænser op til nyt boligområde på 12 hektar i Glumsø som Næstved Kommune i oktober 2023 har igangsat bygmodningen af. Byggemodningen af området forventes tilendebragt i midten af 2024, hvorefter grundende vil være klar til salg.

Området kommer til at består af 14 parcelhusgrunde, samt klynger med rækkehuse og almene boliger. Boligselskabet Sjælland har allerede planlagt opførelse af omkring 40 almene boliger i området. Derudover bliver fem andre storparceller sat til salg, hvor der kan bygges enten rækkehuse eller etageboliger.

Området ligger naturskønt ved Glumsøs Sø i udkanten af Glumsø og med kort afstand til midtbyen, med indkøbsmuligheder, togstation, skole, lægehus m.m.

Økonomi

Pris i kr.
1.350.000,-
Pris pr. m² kr.
227,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
376 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5948 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere