Studentermedhjælper til pressearbejde

Ejendomstorvet.dk -

Kan du formulere et budskab med kant og seriøsitet, så pressen bliver bidt af ejendomme? Brænder du for digital kommunikation og PR?
Så er det dig vi leder efter!

Ejendomstorvet.dk er Danmarks førende portal for salg og udlejning af erhvervslokaler og investeringsejendomme.
Vi søger en udadvendt og selvstændig journalist (studentermedhjælper), som skal bidrage til at styrke synligheden og kendskabet af portalen. Du bliver en del af PR- og marketingteamet, hvor du skal løse presseopgaver i tæt samarbejde med vores Marketing- og kommunikationschef.

Du kommer blandt andet til at arbejde med:

- Gøre komplekse budskaber enkle og appetitvækkende i pressemeddelelser, som du hjælper med at planlægge, producere og udsende.
- Vedligeholde vores mediedatabase
- Mindre kommunikationsopgaver
- Ad hoc.

Vi forventer, at du har en naturlig interesse for journalistik og ejendomsbranchen. Herunder tendenser indenfor PR og kommunikation.
Er dette dig?

- Du brænder for digitale medier og PR
- Du er kreativ og stærk til at formidle både på skrift og i tale
- Du er ikke bange for at være opsøgende
- Du er smilende, energisk og initiativrig

Du læser højst sandsynligt på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Vi foretrækker, hvis du har et par år tilbage af din uddannelse, så du kan være hos os et stykke tid, og vi kan lære hinanden at kende sådan rigtigt. Du skal i øvrigt kunne bruge 10 timer om ugen hos os.

Du kommer til at indgå i et ungt team med masser af gå-på mod og med rig mulighed for udvikling. Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med engagerende og kompetente kollegaer. Hos os er der højt til loftet og en uformel tone. Du får mulighed for at præge din egen udvikling og hverdag.

Lyder jobbet som noget for dig?
Så send din ansøgning + CV afsted hurtigst muligt på: job@ejendomstorvet.dk
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte vores Marketing- og kommunikationschef, Mette Dehn på tlf. 20661274.

Ansøgningsfrist: d. 25. marts 2019
Arbejdstid: 10 timer ugentligt
Løn: Efter kvalifikationer
Arbejdssted: Kompagnistræde 20B, 2.sal, 1208 København K