Studentermedhjælper til databehandling og support

04-09-2018

Er du skarp til databehandling og har du mod på at levere en sublim kundeoplevelse? Søger du et spændende og relevant studiejob med mulighed for udfordringer og variation? Så er det dig vi søger som studentermedhjælper til datahandling og support hos Ejendomstorvet.

Ejendomstorvet.dk er Danmarks førende portal for salg og udlejning af erhvervslokaler og investeringsejendomme. Vi søger en talstærk og struktureret studentermedhjælper, som skal hjælpe med at sikre en høj datakvalitet og agere support for vores nuværende og potentielle kunder. Du kommer til at samarbejde med vores Sales & Operations Manager, og vores Business Analyst & Product Owner, hvor du skal løse en bred vifte af support og data opgaver.

Du kommer blandt andet til at arbejde med:

  • Løbende kvalitetssikring af datainput fra mæglere og annoncører på Ejendomstorvet.dk
  • Selvstændige analyser og statistikker
  • Behandle alle henvendelser på telefon, mail og skriftligt til Ejendomstorvet.dk

Vi forventer, at du har en naturlig interesse for tal, data, kundeservice og ejendomsbranchen som helhed. Herunder kendskab til Office pakken.

Er jobbet lige dig?

  • Du brænder for databehandling og for at arbejde med store mængder data
  • Du er udadvendt og kan kommunikere med mange forskellige typer af brugere og kunder
  • Du er velorganiseret og stærk til at formidle både på skrift og i tale

Du læser højst sandsynligt noget hvor du er vant til at arbejde med tal og datasæt, eksempelvis en HA-uddannelse, datalogi eller matematik. Vi foretrækker, at du lige er begyndt på din uddannelse, eller minimum har et par år tilbage, så du kan være hos os et stykke tid, og vi kan få opbygget et tæt og velfungerende samarbejde. Du skal i øvrigt kunne bruge 10-15 timer om ugen hos os, hvor der er mulighed for fleksibilitet i forhold til eksaminer og lign.

Du kommer til at indgå i et ungt team med masser af gå-på mod og med rig mulighed for udvikling. Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med engagerende og kompetente kollegaer. Hos os er der højt til loftet og en uformel tone. Du får mulighed for at præge din egen udvikling og hverdag.

Lyder jobbet som noget for dig?

Så send din ansøgning + CV afsted hurtigst muligt på: job@ejendomstorvet.dk Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte vores Business Analyst & PO, Nicholas McFall på tlf. 28 14 75 88.

Ansøgningsfrist: d. 1. oktober 2018

Arbejdstid: 10-15 timer ugentligt

Løn: Efter kvalifikationer

Arbejdssted: Kompagnistræde 20B, 2.sal, 1208 København K