Spændende studiejob til salg og kundesupport hos Ejendomstorvet.dk

Ejendomstorvet.dk -

Kan du lide at tale med kunder og brænder for at levere en sublim kundeservice og salg? Søger du et spændende og relevant job, som et godt supplement til dine studier?

Ejendomstorvet.dk er Danmarks førende portal og database for salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi er i rivende udvikling og har brug for flere kræfter til at styrke vores kundehåndtering og salg overfor eksisterende og nye.

Tag ansvar for en lang række kunde- og salgsrelaterede opgaver
Som salg og kundesupportmedarbejder kan du se frem til en varieret og betydningsfuld rolle med mange alsidige arbejdsopgaver. Det bliver dit primære ansvar at varetage kontakten med både nye og eksisterende kunder på mail og telefon, sikre at nye kunder kommer godt i gang, besvare tekniske forespørgsler, løse kundernes tekniske problemer og rådgive om produkter. Desuden tager du dig af følge op på vores kunders annoncer, således at databasen over lokaler og ejendomme er opdateret og med høj kvalitet.

Vi søger en udadvendt og selvstændig kollega, som i tæt samarbejde med direktøren, marketing, kommunikation, online udvikling og eksterne samarbejdspartnere kan sikre en velfungerende virksomhed.

Bliv ekspert i produkter, processer og vores ansigt udadtil
Du får en grundig oplæring i vores produkter, systemer og processer, så du kan besvare alle spørgsmål og rådgive vores nye og eksisterende kunder på et højt niveau. Samtidig kommer du til at arbejde tæt sammen med den daglige ledelse, erfarne og kompetente kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.

Vi har en varieret hverdag med mange bolde i luften, men vi vægter også højt at have en sjov hverdag med plads til grin og kollegialt samvær.

Er jobbet lige dig?
Den ideelle kandidat er i gang med et videregående studie, udadvendt og smilende, har en analytisk og struktureret tilgang til opgaveløsning. Du skal have flair for IT og erfaring med Office-pakken, tale og skriver flydende dansk og engelsk.

Som person er du:
• God til at sætte dig i kundens sted samt yde professionel kundesupport og salg, som løser kundernes problemer og forespørgsler.
• Initiativrig, engageret og interesseret i at lære og mestre vores produkter og processer.
• Ansvarsbevidst, serviceminded og moden.
• Kan holde mange bolde i luften uden at miste overblikket.

Vi glæder os til at høre fra dig

Motiveret ansøgning og CV sendes til sbs@ejendomstorvet.dk

Ansøgningsfrist: 31. august 2017
Tiltrædelse: Snarest
Arbejdstid: Efter aftale
Løn: Efter kvalifikationer
Arbejdssted: Kronprinsensgade 6 1114 København K.
Kontaktperson: Simon Birch Skou
Telefon: +45 4241 0602
Web: www.ejendomstorvet.dk