Søger ny kollega: Kommunikationsmedarbejder til ejendomstorvet.dk

Ejendomstorvet.dk -

Brænder du for god digital kommunikation, og kan formidle med kant, seriøsitet og hjerte, så både besøgende, pressen og annoncører bliver bidt af ejendomme?

Har du en bred vifte af kompetencer indenfor digital kommunikation og sociale medier, og leder efter en mulighed for at kunne sætte dit præg på en virksomhed i rivende udvikling, er dette job måske noget for dig.

Ejendomstorvet.dk er Danmarks førende portal for salg og udlejning af erhvervsejendomme. Det bliver den nye kommunikationsmedarbejders overordnede opgave at styrke synligheden, kendskabet og opfattelsen af portalen i erhvervsmarkedet.

Vi søger en udadvendt og selvstændig person, der får ansvaret for at planlægge, producere og eksekvere vores social media, PR og kommunikation i tæt samarbejde med den adm. Direktør, Online Manager og eksterne samarbejdspartnere.

Arbejdsopgaverne omfatter:

Kommunikation og markedsføring
• Ansvarlig for kreativ content oplæg, planlægning, produktion og eksekvering i alle velkendte kommunikationskanaler; Social media, nyhedsbreve, informationsmaterialer og SEO tekster mv.
• Ansvarlig for planlægning, produktion og eksekvering af marketingkampager og tiltag overfor brugere, kunder og øvrige interessenter herunder oplæg på kreative/grafiske opgaver.

Presse
• Ansvarlig for planlægning og koordinering om større pressemeddelelser med ekstern partner
• Pressehåndtering og primær kontaktperson til pressen
• Ansvarlig for produktion og udsendelse på mindre pressemeddelelser

Kompetencer og profil

Den ideelle kandidat har et skarpt øje for god og effektiv kommunikation, ikke bange for at gå forrest, få ting til at ske. Du har naturlig flair og interesse for de nye digitale medier og tendenser indenfor marketing og kommunikation.

• Du brænder for at kommunikation, PR og især sociale medier
• Du har netop afsluttet en relevant uddannelse og har stiftet bekendtskab med kommunikation og digitale medier fra et kommunikations- eller reklamebureau
• Du er kreativ og stærkt til kommunikation og formidling på skrift og tale
• Erfaring med grafisk produktion (Illustrator/ InDesign) er et plus
• Du er smilende, energisk og initiativrig

Om Ejendomstorvet.dk

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en dynamisk organisation med engagerede, kompetente og passionerede kollegaer. Grundet vores lille organisation er der en uformel tone og højt til loftet med mulighed for at præge egen udvikling og hverdag. Vi bor i et hyggeligt kontorfællesskab med Boligsiden.dk i hjertet af København, hvor vi har mulighed for at sparre fagligt og socialt.

Motiveret ansøgning og CV sendes til sbs@ejendomstorvet.dk

Ansøgningsfrist: Snarest
Tiltrædelse: Snarest
Arbejdstid: Heltid
Løn: Efter kvalifikationer
Arbejdssted: Kronprinsensgade 6 1114 København K.
Kontaktperson: Simon Birch Skou
Telefon: +45 4241 0602
Web: www.ejendomstorvet.dk