SIMON SKOU ANDERSEN NY DIREKTØR FOR Ejendomstorvet

Ejendomstorvet.dk -

Jesper Storm Hansen har igennem de seneste fem år stået i spidsen for den positive udvikling i Ejendomstorvet, som har generobret sin position som den mest besøgte portal for erhvervsejendomme og tilbyder en række nye services og løsninger til erhvervsmæglerne og øvrige aktører på markedet for erhvervslokaler.

Ejendomstorvet har med Jesper Storm Hansen nået en fase i sin udvikling, hvor bestyrelsen har vurderet, at der var brug for nye kompetencer i Ejendomstorvet. Kompetencer som bestyrelsen mener at have fundet i Simon Skou Andersen, der fremadrettet blandt andet skal sikre en klar og mere entydig positionering af Ejendomstorvet som Danmarks førende portal for erhvervslokaler.

Ejendomstorvet har ikke været i en stærkere position nogensinde, og med en revitaliseret strategi og med et stærkt positivt syn for fremtiden har bestyrelsen vurderet, at tidspunktet var det rette for et direktørskifte.

”Jeg ser meget frem til arbejdet i Ejendomstorvet, fordi der er et stort potentiale i portalen. Det er en spændende udfordring at stå i spidsen for en ambitiøs revitaliseringsstrategi, som skal tegne en klar entydig profil i markedet, manifestere Ejendomstorvets position som markedsleder og primær kilde til branchedata, ” siger Simon Skou Andersen.

Simon Skou Andersen har leveret gode resultater og har mange års erfaring med i bagagen fra telebranchen inden for forretningsudvikling, salg og marketing, der fremadrettet vurderes at være afgørende for Ejendomstorvets fortsatte succes.