Søges: Kommerciel orienteret Business Analyst & Product Owner til Ejendomstorvet.dk

09-02-2018

Brænder du for at arbejde med tal og jonglere med store datasæt? Vi søger en ambitiøs analytiker til at lede vores database og statistik forretningsområde. Er du flydende i Excel, SQL og kan omsætte komplekse data til beslutninger og kommerciel udnyttelse, så er her en spændende mulighed for at sætte et aftryk i den danske ejendomsbranche. 

Ejendomstorvet.dk er Danmarks førende erhvervsportal og database med salg, udlejning og investeringsejendomme. Vores database er unik og indeholder data om udbudte og handlede erhvervsejendomme og lokaler i Danmark siden 2001. Det bliver den nye Business Analyst og Product Owners (PO) overordnede opgave at udarbejde og kommunikere en bred vifte af analyser, definere og kravspecificere udviklingsprojekter i databasen og omsætte data og statistik til kommercielle produkter. 

Vi søger en udadvendt, selvstændig og struktureret Business Analyst og PO, der får en nøglerolle i organisationen og ansvaret for at videreudvikle data og statistikområdet i tæt samarbejde med den adm. Direktør. 

Arbejdsopgaverne omfatter overordnet ansvar for:

" Proaktiv analyse og kommunikation af trends og udviklingstendenser i ejendomsbranchen og det professionelle investeringsmarked (udbud, omsætning, efterspørgsel og fremskrivninger) 
" Ansvarlig for udarbejdelse af kvartalsrapporter, publikationer og market forecasts. 
" Ansvarlig for at videreudvikle og drive end-2-end databasen og DWH produktløsninger til kunder og øvrige interessenter. 
" Mapning af data flow charts/værdikæden omkring ejendoms- og brugeradfærdsdata. 
" Udarbejde løsningsbeskrivelser og afstemme forretningskrav med udviklingsafdeling og eksterne partnere. 
" Ansvarlig for optimering af datakvalitet, validering og opdragsgiver til kvalitetsopfølgning. 
" Månedsrapportering til ledelse og bestyrelse. 


Kompetencer og profil

Den ideelle kandidat brænder for data og formidling af analyse til effektive forretningsbeslutninger og kommerciel udnyttelse, ikke bange for at gå forrest, få ting til at ske. Du har naturlig flair og interesse for at arbejde med komplekse datasæt, er superbruger af Excel og SQL.

" Du har erfaring med at arbejde med kompleks dataanalyse og større datasæt
" Du er superbruger af Excel og SQL.  
" Du har interesse og flair for at formidle data på en forståelig måde.
" Du er smilende, initiativrig og struktureret.    

Om Ejendomstorvet.dk 

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en dynamisk organisation med engagerede, kompetente og passionerede kollegaer. Grundet vores lille organisation er der en uformel tone og højt til loftet med mulighed for at præge egen udvikling og hverdag. Vi bor i et charmerende kontor i hjertet af København, hvor vi har mulighed for at sparre fagligt og socialt. 

Motiveret ansøgning og CV sendes til sbs@ejendomstorvet.dk

Ansøgningsfrist: Snarest 

Tiltrædelse: 01.04.2018

Arbejdstid: Heltid

Arbejdssted: Kronprinsensgade 6, 1114 København K

Kontaktperson: Simon Birch Skou

Telefon: +45 42410602

Web: www.ejendomstorvet.dk