Optimisme i erhvervslivet øger interessen for erhvervslejemål

Ejendomstorvet.dk -

Øget optimisme i erhvervslivet får flere og flere til at søge efter erhvervslejemål. Danmarks største portal for erhvervsejendomme www.Ejendomstorvet.dk slog besøgsrekord i oktober 2014.

Antallet af besøgende på erhvervsportalen www.Ejendomstorvet.dk har netop rundet 76.000 i oktober måned, hvilket ifølge adm. direktør Jesper Storm Hansen er ny rekord. Flere annoncører, et nyt website og spirende optimisme i erhvervslivet er medvirkende årsager.

“Vi har åbnet for, at andre professionelle udbydere end erhvervsmæglere kan annoncere ledige erhvervslejemål på www.Ejendomstorvet.dk . Det betyder, at de besøgende på www.Ejendomstorvet.dk kan se de fleste relevante erhvervslejemål samlet ét sted”, siger adm. direktør for www.Ejendomstorvet.dk Jesper Storm Hansen og fortsætter:

”Der er flere grunde til, at flere besøger www.Ejendomstorvet.dk . Det nye website, der blev lanceret i august, er blevet godt modtaget. 90% af de brugere, der besvarede Ejendomstorvet.dk´s spørgeskema i oktober 2014, vil anbefale Ejendomstorvet.dk til deres netværk. Desuden fornemmer vi en øget optimisme i erhvervslivet, og det medfører interesse for at købe eller leje erhvervsejendomme”, vurderer Jesper Storm Hansen.

Udover det nye website er der netop lanceret en ny, optimeret mobilversion af Ejendomstorvet.dk. Den er tilpasset de mindre skærme og giver mulighed for at søge efter erhvervslokaler og investeringsejendomme i nærheden af, hvor man befinder sig.

”Ca, 17 procent af trafikken på www.Ejendomstorvet.dk kommer i dag fra mobiltelefoner, og andelen er kraftigt stigende. Så naturligvis gør vi alt for at tilpasse websitet til den enhed, de besøgende benytter, og det bliver også noget, vi fremover kommer til at have stor fokus på” siger Jesper Storm Hansen.

For yderligere oplysninger kontakt:
Direktør for Ejendomstorvet.dk, Jesper Storm Hansen: Telefon: 4089 6430

Mail: jesper.storm.hansen@Ejendomstorvet.dk