Ny udgave af Ejendomstorvet

Ejendomstorvet.dk -

Ejendomstorvet er Danmarks største portal for køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme. En helt ny udgave af portalen blev lanceres den 11. april 2013, med henblik på både at fastholde og udbygge Ejendomstorvets markante position som den største erhvervsejendomsportal i markedet.

Den nye og forbedrede udgave af Ejendomstorvet.dk har fortsat mere end 11.000 erhvervsejendomme og lokaler at vælge imellem, og er derfor Danmarks absolut største markedsplads på området.

Den nye udgave gør søgning endnu nemmere og hurtigere, med nye kortvisninger og et væld af oplysninger om f.eks. afstand til offentlige transportmidler, matrikeloplysninger, fotos fra flere vinkler, links til mæglernes egne præsentationer, mulighed for oprettelse af søgeagenter o.s.v.

På forsiden præsenterer Ejendomstorvet.dk som noget helt nyt også nyheder om markedet som løbende opdateres i et samarbejde med Ejendomsforeningen Danmark. Når der søges på landsdele samt en række større byer, vil der være en opdateret beskrivelse af de lokale markedsforhold i de enkelte områder.