Nordea Ejendomme er nu også på Ejendomstorvet.dk

Ejendomstorvet.dk -

I juli bød erhvervsportalen Ejendomstorvet.dk velkommen til ejendomsselskaber, pensionskasser med flere og tilbød for første gang, at de kunne annoncere erhvervslokaler direkte på portalen. Mange har allerede lagt deres ejendomme på, og nu har også Nordea Ejendomme valgt at lægge alle sine ledige erhvervslejemål på Ejendomstorvet.dk.

Nordea Ejendomme er ny annoncør hos Ejendomstorvet.dk, og beslutningen om at præsentere de ledige lejemål på portalen var ikke svær for afdelingschef Torkild Bang Jensen hos Nordea Ejendomme.

”Vi vil præsentere vores erhvervslejemål, hvor kunderne er. Ejendomstorvet.dk viser hovedparten af alle ledige erhvervslejemål i Danmark og besøges af mange potentielle kunder hver måned. For os er det en enkel løsning på at få formidlet kontakten til flest mulige potentielle lejere”, siger Torkild Bang Jensen.

Ejendomstorvet.dk har i oktober haft mere end 76.000 besøg, og interessen er stigende. Også hos Ejendomstorvet.dk er man glad for det nye samarbejde.

”Vi er glade for, at så mange udbydere vælger at præsentere deres erhvervslejemål på Ejendomstorvet.dk. Nordea Ejendomme hører til blandt de største”, siger Jesper Storm Hansen, der er direktør for Ejendomstorvet.dk, og fortsætter:

“Mange lejemål har jo desværre stået tomme i både måneder og år, så enhver udlejer og enhver bestyrelse vil nok være særdeles tilfredse med at få udlejet lokaler imod alene at betale ca. en uges tomgangsleje frem for måske flere måneder eller års tomgang”, siger Jesper Storm Hansen.

Det koster ca. en uges leje at få udlejet sine tomme lokaler via Ejendomstorvet.dk, og det fungerer med ”no cure no pay”. Man betaler altså ikke, hvis lokalerne ikke bliver lejet ud.

For yderligere oplysninger kontakt:

Direktør Jesper Storm Hansen: Telefon: 4089 6430

Mail: jesper.storm.hansen@Ejendomstorvet.dk