Marketing Manager med online erfaring – barselsvikariat 12 måneder

Ejendomstorvet.dk -

Kan du tage ansvaret for at håndtere vores marketing og content projekter? Og har du et naturligt projektledertalent?

Vi søger en erfaren marketingprofil til Ejendomstorvet.dk, der kan hjælpe os med udbrede kendskabet og drive trafik til platformen. Det er et spændende og udfordrende barselsvikariat, hvor du kan få lov til at arbejde bredt på paletten af in-bound aktiviteter.

Online Marketing

Du bliver ansvarlig for vores betalte online marketing aktiviteter, hvor du selv hands-on og sammen med vores bureauer driver vores Google Ads, Facebook Ads, automation og andre SoMe aktiviteter. Vores platform er afhængig af at få drevet kvalificeret trafik, så vi kan levere leads til vores medlemmer og annoncører. Du rapporterer løbende effekten af dit arbejde og finder proaktivt nye muligheder.

Content

Du driver vores content projekter som bl.a. består af app-lancering, erhvervshub, nyhedsbreve, PR samarbejder, annoncemateriale og løbende vedligeholdelse af indholdet på platformen. Hvis du evner at lave mindre grafiske tilretninger i Adobe Creative Cloud, er det klart et plus.

Dig

Du er typen der evner at prioritere og proaktivt følge op på de projekter og opgaver, som du har ansvaret for.
Ejendomstorvet er en mindre organisation, hvilket giver rig mulighed for at få en god indsigt i forretningen, lige fra in-bound marketing aktiviteter, adfærden på platformen til udviklingsprojekter.

Om os

Ejendomstorvet.dk er Danmarks førende portal for salg og udlejning af erhvervslokaler og investeringsejendomme. Vi er en forening ejet af 200+ danske erhvervsmæglere.
Arbejdspladsen ligger i hjertet af København i en charmerende gammel bygning. Arbejdstonen er uformel og vi har en agil tilgang til vores projekter. Vi arbejder tæt sammen med vores bureauer og andre eksterne samarbejdsparter for at sikre en kompetent faglig sparring.

Er du den rette?

Vi tror, at du er den helt rigtige til os hvis:
- Du har relevant erfaring og har arbejdet hands-on med paid media f.eks. Google Ads og Facebook Ads
- Du er hjemmevandt i det digitale økosystem og Google Analytics er dit ”go-to” sted, når du vil vide hvordan det går
- Du har overblik og er i stand til at projektlede opgaver
- Du er god til at samarbejde med relevante bureauer og konsulenter
- Du er skarp til kommunikation og har orden i penalhuset

Har vi gjort dig interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores administrerende direktør Jakob Wegener på tlf. 61547444

Ansøg hurtigst muligt og senest den 24. november 2019

Vi ønsker opstart 1. januar 2020 for at sikre en god overlevering, send derfor gerne din ansøgning hurtigst mulig, da vi holder samtaler løbende. Bemærk at dette er en tidsbegrænset stilling på 12 måneder. Send os en motiveret ansøgning og dit cv til job@ejendomstorvet.dk . Vi ser meget frem til at høre fra dig!