Mæglere styrker ejendomsportaler gennem nyt samarbejde

Ejendomstorvet.dk -

Mæglerbranchen giver med Boligsiden og Erhvervssiden Ejendomstorvet direkte adgang til de to førende portaler for private boliger og erhvervsejendomme. Et tæt samarbejde mellem de to virksomheder skal løfte branchens løsninger yderligere.

På såvel privatkundeområdet som erhvervsområdet har mæglerbranchen mange års erfaring med ejendomsmarkedet. Der er også indsamlet data, som kan give køber og sælgeret godt udgangspunkt for en god handel og mæglerne fakta baseret viden. De seneste år har branchen benyttet denne viden til at styrke positionen på digitale løsninger.

Sonderingerne har vist, at der er mange fælles træk for Boligsiden og Ejendomstorvet. Derfor har bestyrelserne for Boligsiden og Ejendomstorvet, besluttet at indlede et tæt samarbejde, som skal sikre brugerne markedets bedste onlineløsninger og bedste statistikker.

Et tæt samarbejde har til formål at udnytte synergierne mellem to så ens onlinevirksomheder. “Mæglernes viden om markedet kombineret med den ekstra sikkerhed, der er ved at handle gennem en mægler, er væsentlige forhold til at give køber og sælger en god og tryg oplevelse. Med et tættere samarbejde på privatkunde- og erhvervsområdet kan vi blandt andet supplere mæglernes viden og service med markedets bedste søgeportaler og de mest omfattende statistikker”, udtaler Bjarne Jensen, formand for Foreningen Erhvervsmæglerbasen, som ejer Ejendomstorvet.

Kontaktpersoner: Bestyrelsesformand Bjarne Jensen, RED Property Advisers, tlf. 3313 1399, mobil 2673 3726

Adm. Dir. Jesper Storm Hansen, Ejendomstorvet.dk – mobil 4089 6430,
Foreningen Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a., Islands Brygge 43, 2300 København S

Adm. Dir. Natasha Brandt, Boligsiden A/S – mobil 2011 3994
Kommunikationsdirektør Birgit C. Daetz, Boligsiden A/S – mobil: 2121 0284
Boligsiden A/S, Sjæleboderne 4, 3. t.h., 1122 København K