Pressemeddelelse: Landets største portal for erhvervslokaler skifter gear

Ejendomstorvet.dk -

Ejendomstorvet.dk, Danmarks største base med erhvervslokaler, opgraderer sin portal med markant flere søgefunktioner og direkte adgang fra alle mobiler og iPads.

Ejendomstorvet.dk, mæglernes fælles portal for ledige erhvervslejemål og ejendomme, lanceres i en ny og forbedret version. Iværksættere, selvstændige og virksomheder kan nu jagte lokaler fra alle slags mobiler og tablets – og samtidig er viften af søgefunktioner udvidet markant. Ejendomstorvet.dk er ”søster” til Boligsiden.dk og er landets største portal for erhvervslokaler, fx lager- og industriejendomme, lokaler til butikker, cafeer og andre spisesteder samt kontorer og ledige lokaler i kontorhoteller. Aktuelt er der udbudt 10.125 lokaler og ejendomme (primo april).

”Med den forbedrede portal ønsker vi at manifestere vores position som markedsleder og den foretrukne markedsplads for leje, køb og investering i erhvervsejendomme – for såvel virksomheder, iværksættere og ejendomsinvestorer på lokalejagt som mæglere, administratorer og udlejere. Vi investerer i nye funktioner og endnu bedre brugeroplevelser for at omfavne den stigende trafik fra især mobiler og iPads. Det skal være gratis, nemt og overskueligt at finde og sammenligne nye lokaler og investeringsejendomme,” siger Simon Birch Skou, adm. direktør for Ejendomstorvet.dk og med baggrund i mobilbranchen.

Den øgede tilgængelighed, de nye funktioner og de forbedrede søgemuligheder er udviklet i samarbejdet med designbureauet Sorthvid, der har brugt sig selv som testvirksomhed.

”Vi har set på, hvad der er relevant for brugerne. Vi har ikke specielt forstand på ejendomsmarkedet, men er en virksomhed i vækst; vi bor på vores fjerde adresse på otte år. Vi har adresse på Islands Brygge, men for os er hverken kvarteret eller kvadratmeter så vigtigt. Vi går efter nogle særlige karakteristika, fx at der er højloftet. Den slags kan man søge efter nu og få vist en stribe relevante sager,” siger Peter Risborg, partner og informationsarkitekt i Sorthvid.

De nye funktioner på Ejendomstorvet.dk omfatter, at alle får en god brugeroplevelse, uanset skærmstørrelse og teknisk format. Søgemulighederne er blevet forbedret med blandt udvidet søgning på nøgleord og geografiske områder defineret af brugeren. Desuden er Ejendomstorvet.dk udbygget med en funktion, som er kendt fra Boligsiden.dk, nemlig et kort med markeringer af de udvalgte lejemål/lokaler.

Ejendomstorvet.dk har Danmarks største udvalg af ledige lejemål samt ejendomme til salg med adresse, foto og tekst om aktuelt cirka 10.000 lokaler og ejendomme. Dataene kommer fra næsten alle landets erhvervsmæglere samt en række pensionskasser, ejendomsselskaber og ejendomsadministratorer. Ejendomtorvet.dk har det seneste år oplevet kraftigt stigende trafik med i øjeblikket over 115.000 besøg hver måned.

Kontaktoplysninger
Simon Birch Skou fra Ejendomstorvet.dk kan kontaktes på mobil 42 41 06 02
Peter Risborg fra Sorthvid kan kontaktes på mobil 51 90 33 78

Fakta om Ejendomstorvet.dk

 • Landets største udvalg af ledige lejemål og erhvervsejendomme til salg – med adresse, foto og tekst af alle lokaler/ejendomme
 • Ejet af landets erhvervsmæglere – og ”søster” til Boligsiden.dk
 • Aktuelt godt 10.000 emner og over 115.000 unikke besøg hver måned (april 2017)
 • Data og ledige lejemål fra næsten alle erhvervsmæglere samt pensionskasser, ejendomsselskaber og ejendomsadministratorer
 • Se mere på www.ejendomstorvet.dk

Fakta om nye og forbedrede funktioner på Ejendomstorvet.dk

 • Tilgængelig med samme høje brugervenlighed på alle skærme og platforme, også mobiler og Ipads/tablets
 • Overskuelige sagspræsentationer med store, flotte billeder
 • Søgefunktioner er udbygget med flere søgemuligheder, herunder egne søgeord og mulighed for fx geografisk filtrering
 • Muligt at søge på fx nærhed til metro/station, ”høje lofter” og lignende
 • Lettere at overskue markedsudbuddet med nyt kort, der viser interessepunkter (som Boligsiden.dk)
 • Fortsat gratis at bruge for iværksættere, selvstændige og virksomheder på lokalejagt – og investorer på udkig efter ejendomme
 • Udviklet i samarbejde med designbureauet Sorthvid på Islands Brygge (se mere på www.sorthvid.net )