Ejendomstorvet.dk lukker nye erhvervslejemål ind i folden

Ejendomstorvet.dk -

Endnu flere professionelle udbydere af erhvervslokaler kan nu få vist deres lejemål på Ejendomstorvet.dk.

Erhvervsportalen Ejendomstorvet.dk har netop besluttet at give andre professionelle udbydere af erhvervslokaler mulighed for at præsentere deres lejemål på Ejendomstorvet.dk. Ejendomstorvet.dk har ellers siden etableringen i 2000 kun været for erhvervsejendomsmæglere, men nye vinde blæser over den 14 år gamle portal.

”Vi ønsker, at lejere til erhvervslokaler kan se alle relevante emner, der udbydes af samtlige markedets erhvervsejendomsmæglere og andre professionelle udbydere. Den mulighed får de nu på Ejendomstorvet.dk”, siger Bjarne Jensen, der er bestyrelsesformand for Erhvervsmæglerbasen, der driver Ejendomstorvet.dk, og fortsætter:

”Vi er nu klar til at modtage emner direkte fra udlejerne på Ejendomstorvet.dk, og vi forventer, at en lang række af de store ejendomsselskaber, pensionskasser og ejendomsadministratorer vil præsentere deres erhvervslejemål for portalens 70.000 månedlige besøgende”.

Nyt Ejendomstorvet.dk på trapperne

Annoncørerne kan allerede nu lægge emner ind på Ejendomstorvet.dk.

”Efter sommerferien kommer Ejendomstorvet.dk i nyt design, og med en ny og endnu mere avanceret søgefunktion, som optimerer muligheden for at søge præcis i de områder, ejendomskategorier, størrelser m.v. der er interessant. ”

Og derefter kommer der en version, der er tilpasset mobile enheder.

Det bliver nemmere at finde et lejemål

Torben Christensen, direktør for Ejendomsforeningen Danmark, ser frem til, at Ejendomstorvet.dk nu åbnes for alle professionelle udbydere, så lejerne får et langt bedre overblik over udbuddet. Han ser også frem til, at statistikken fra Ejendomstorvet.dk og Ejendomsforeningen Danmark, der viser udviklingen i antallet af ledige kvadratmeter for kontor-, detail, lager- og produktionslokaler, vil blive styrket: ”Når vi får data fra endnu flere af de store udbydere, kan det give os et endnu bedre overblik over udviklingen”, siger Torben Christensen.

Søgeoptimeret Ejendomstorvet.dk giver effektiv formidling af erhvervslejemål

En effektiv indsats for at optimere Ejendomstorvet.dk til søgeportaler som Google har gjort Ejendomstorvet.dk til den mest effektive formilder af erhvervslejemål.

”Ejendomstorvet.dk er den portal for erhvervsejendomme, der er bedst placeret på Google og andre søgemaskiner, når der søges på de mest anvendte ord og sætninger om erhvervslokaler”, siger Jesper Storm Hansen, direktør for Erhvervsmæglerbasen, og fortsætter:

Det betyder, at vi får mange relevante besøgende, der netop er i markedet efter nye lokaler. Det vil bidrage til, at de udbydere, der er på Ejendomstorvet.dk, hurtigere får udlejet deres erhvervslokaler.

Vilkår for udbydere på Ejendomstorvet.dk

Annoncørerne skal først betale for at få deres lokaler markedsført på Ejendomstorvet.dk, når et erhvervslejemål er udlejet. Der skal betales en annoncepris på 25 kr. pr. etagemeter, uanset hvor længe erhvervslejemålet vises på Ejendomstorvet.dk, og uanset om udlejningen kan henføres til markedsføringen på Ejendomstorvet.dk eller ej. Annoncøren skal dog mindst binde sig for en samlet årlig annoncering på kr. 65.000. Lokalerne annonceres på præcis samme måde som erhvervsmæglernes udbudte lokaler og også med link til udbyders egen emnepræsentation og med logo og kontaktoplysninger.

For yderligere oplysninger kontakt:

Direktør Jesper Storm Hansen: Telefon 40896430

Mail: jesper.storm.hansen@Ejendomstorvet.dk

Formand for Ejendomstorvet.dk, Bjarne Jensen: Telefon: 3313 1399 Mobil: 26 73 37 26

Mail: bj@red.dk

Website:

www.Ejendomstorvet.dk

Fakta:

www.Ejendomstorvet.dk har Danmarks største udvalg af erhvervsejendomme og erhvervslokaler til salg og/eller udlejning med ca. 11.000 emner. Ejendomstorvet.dk har 70.000 besøgende om måneden. Ejendomstorvet.dk bliver drevet af foreningen Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a., hvor 140 af landets største erhvervsmæglere er medlemmer.