Pressemeddelelse: Ejendomstorvet lancerer ny app til lokalesøgende

Ejendomstorvet.dk -

Erhvervsportalen Ejendomstorvet.dk er netop gået i luften med en ny app. Med lanceringen af appen, vil portalen sikre en hurtigere og nemmere måde at søge efter erhvervslokaler og investeringsejendomme på. Som lokalesøgende får du dermed et komplet overblik over markedet, uanset hvor du befinder dig.

Ambitionen med app-lanceringen er at gøre det nemmere at søge efter erhvervslokaler og investeringsejendomme.
App’en samler alt det gode indhold fra Ejendomstorvet.dk i en simpel løsning, men derudover er det ambitionen, at brugerne skal få en hurtigere oplevelse og nemmere finde frem til de rette lokaler og ejendomme.

Den nye applikation fra Ejendomstorvet giver adgang til mange af portalens funktioner, men derudover rummer app’en også en lang række effektive søgemuligheder og funktioner. Det er blandt andet muligt at modtage straks notifikationer direkte på sin telefon, som man kender fra en lang række andre apps, på den vis kan man altid holde sig 100% opdateret på ejendomsmarkedet.

Om app’ens lancering siger adm. direktør for Ejendomstorvet, Jakob Wegener:
”Ambitionen er at lægge markedet for erhvervslokaler og investeringsejendomme i lommen på brugerne. App’en er den bedste og hurtigste løsning for mobile brugere og byder på nye muligheder som ”nær mig” søgninger og straks notifikationer. Vi har bygget app’en i erkendelse af, at Ejendomstorvet.dk er bedst, når platformen udnytter potentialer på tværs af enheder.” siger Jakob Wegener.

Via app’en kan brugerne blandt andet gøre brug af mobiltelefonens GPS-funktion med en såkaldt ”nær-mig funktion” som giver brugeren lokaler og ejendomme indenfor en 5 kilometers radius. En favoritfunktion sikrer, at brugerne nemt kan finde tilbage til deres favorit lokaler og ejendomme.
For at få adgang til alle app’ens funktioner skal brugerne downloade app’en i deres respektive app stores og logge ind, eller oprette et log-in.

Ejendomstorvets nye app er gratis og kan downloades i App Store og Google Play Store.

App’en er udviklet internt i Ejendomstorvet i samarbejde med freelance udvikler Josef Kjærgaard.

Ejendomstorvets app er seneste tiltag i strategien om at udvikle og forbedre Ejendomstorvet.dk, som har landets største udvalg af lejemål samt ejendomme til salg med adresse, foto og tekst om omtrent 10.000 lokaler og ejendomme. Dataene kommer fra næsten alle landets erhvervsmæglere samt en række kontorhoteller, ejendomsselskaber, pensionskasser og ejendomsadministratorer.

Kontaktinformationer

Jakob Wegener, Ejendomstorvet.dk – 6151 7444

Download i App Store

Download i Google Play Store