Pressemeddelelse: Digitalt værktøj skal hjælpe virksomheder i jagten på kontorer

Ejendomstorvet.dk -

Ejendomstorvet.dk lancerer Kontormatch – et gratis tilbud, der skal gøre det lettere at overskue lokaler på søgeportaler.

Lidt for trang plads og dårlige parkeringsforhold er nogle af de lokaleudfordringer, som mange virksomheder formentlig kan nikke genkendende til.
Samtidig har Ejendomstorvet.dk, landets største portal for erhvervslokaler, registreret stor interesse for et værktøj, som nemt giver overblik over udbuddet af kontorlokaler.

”Vi arbejder med et komplekst marked med mange søgeportaler, og her vil vi gerne hjælpe virksomheder med at overskue udbuddet af ledige kontorlokaler og spare dem værdifuld tid på søgning. Kontormatch er en gratis service, der ikke er set før på erhvervsportal markedet, og skal dermed være med til at forstærke vores markedsleder position. ” siger Simon Birch Skou, adm. direktør for Ejendomstorvet.dk, der er ejet af landets erhvervsmæglere og dermed er ”søster” til Boligsiden.dk

Kontormatch er en unik service, hvor virksomheder gratis og uforpligtende kan matche deres nuværende kontor med udbuddet på Ejendomstorvet.dk. Værktøjet giver virksomheder mulighed for at vælge forskellige parametre, som de ønsker at sammenligne, eksempelvis størrelse, pris og beliggenhed. Virksomheden vil herefter blive præsenteret for de bedste matches til de opstillede behov og ønsker.

”Kontormatch er en stor kampagne, faktisk er det den største marketingsatsning i portalens historie. Kampagnen kommer blandt andet til at indeholde plakater på DSB stationer i hovedstadsområdet, printannoncering i flere dagblade, digitale bannere og en større indsats på de sociale medier. Vi satser stort og benytter flere forskellige mediegrupper for at ramme vores målgruppe bedst muligt.” siger Mette Bækman Dehn, kommunikationsansvarlig for Ejendomstorvet.dk

Ejendomstorvet.dk allierede sig med reklamebureauet Umwelt, da Kontormatch kom på tegnebrættet.

”Kontormatch er vores nyeste tiltag i bestræbelserne på at cementere Ejendomstorvet.dk’s position som markedslederen inden for sit område. Det er et digitalt værktøj, som tilgodeser mere tilfældige søgninger, det vil sige virksomheder, der overvejer at flytte, og måske kun vil flytte, hvis de rigtige lokaler viser sig,” lyder det fra adm. direktør Martin Michael Hansen i Umwelt.

Han vurderer, at det med Kontormatch er lykkedes at skabe et værktøj, som både tilpasser søgninger efter brugerens behov og giver brugeren et bedre overblik.

”Vi har opbygget værktøjet ud fra nogle af de kriterier, som vi ved, målgruppen tænker over - og på denne måde kan Ejendomstorvet.dk nemt komme i kontakt med brugerne. Med andre ord har vi nedbrudt nogle af barriererne ved konventionel søgning og ved hjælp af brugerfladen gjort det hele lidt nemmere,” siger Martin Michael Hansen fra Umwelt.

Kontormatch er nyeste skud på stammen i arbejdet med at udvikle og forbedre Ejendomstorvet.dk, som hver måned har 115.000 besøg og aktuelt indeholder 3.800 kontorlokaler over hele landet.

Kontormatch.dk bliver lanceret mandag d. 9. oktober 2017.

Kontaktoplysninger

Simon Birch Skou fra Ejendomstorvet.dk kan kontaktes på mobil 42 41 06 02

Mette Bækman Dehn fra Ejendomstorvet.dk kan kontaktes på mobil 20 66 12 74

Martin Michael Hansen fra Umwelt kan kontaktes på mobil 20 87 18 45