Pressemeddelelse: Ejendomstorvet henter ny direktør fra Coloplast

Ejendomstorvet.dk -

Jakob Wegener headhuntet som ny direktør for Ejendomstorvet.dk

Der bliver skiftet ud på direktørposten hos erhvervsportalen Ejendomstorvet til efteråret. Vores nye direktør bliver Jacob Wegener der erstatter Simon Birch Skou som adm. direktør for Ejendomstorvet d. 30. august.

Der efter 3 år i spidsen for erhvervsportalen siger tak for denne gang.

Jakob Wegener er headhuntet fra en stilling som Global Head of Media Activation hos Coloplast og Managing Director hos GroupM Connect. Inden sin karriere i mediebureau verdenen arbejdede Jakob Wegener i 2008 for Google Danmark som Industry Analyst. Jakob Wegener er uddannet fra London inden for kreativ produktion i 2001, som siden er suppleret med HD fra CBS og studier på ITU.

**”**Med Jakob Wegener får vi både en erfaren leder og en direktør, der har dyb indsigt i og stor erfaring med generel søge adfærd og hele det digitale univers, der i høj grad også kommer til at præge ejendomsbranchen i fremtiden. Derudover har Jakob stor erfaring med både søgemaskine optimering og annoncering, hvilket er vigtige elementer i Ejendomstorvets fundament. I bestyrelsen er vi overbeviste om, at Jakob har den rette profil til at løfte Ejendomstorvet til næste niveau,” udtaler bestyrelsesformand for Ejendomstorvet.dk Mikkel Søby.

Jakob Wegener tiltræder d.1.10.2019.

Tak til Simon Birch Schou

**”**Simon har været med til at bygge Ejendomstorvet op til en succesfuld forretning, skabt en organisation og stået i spidsen for den revitaliseringsproces, herunder bl.a. navneskiftet fra Oline.dk, der for alvor har skabt succes for portalen. Simon har med dygtighed og udpræget sans for forretningen ført Ejendomstorvet frem til at være den førende danske erhvervsportal for erhvervslokaler og investeringsejendomme. Vi er utrolig glade og stolte over det stykke arbejde som Simon har leveret for Ejendomstorvet.dk. Vi vil gerne takke Simon for hans dybt dedikerede indsats hos Ejendomstorvet.dk, og vi ønsker ham alt det bedste i sin videre karriere.” udtaler Mikkel Søby, bestyrelsesformand for Ejendomstorvet.dk.

”Det har været en spændende rejse at være direktør for Ejendomstorvet.dk, Danmarks ældste og stærkeste erhvervsportal. I løbet af de seneste år har jeg sammen med bestyrelsen og mit team gennemført en revitaliseringsproces, som har løftet portalen hele vejen rundt, så den i dag er klart markedsledende og særdeles godt positioneret til fremtiden. Det er jeg både glad og stolt over. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle omkring Ejendomstorvet for en fantastisk spændende og lærerig tid. Nu glæder jeg mig til at komme i gang med de nye udfordringer hos Cardlay” afslutter Simon Birch Skou.

Simon Birch Skou fortsætter sin karriere i den globale digitale fintech virksomhed Cardlay.

Yderligere kommentarer kan indhentes hos:

Bestyrelsesformand Mikkel Søby - 28105253