Pressemeddelelse: Ejendomstorvet.dk sikrer aftaler for 11 milliarder om året

Ejendomstorvet.dk -

Danske ejendomsmæglere står bag landets største portal for erhvervslokaler med en årlig formidling af handler og lejeaftaler for milliarder. Senest er portalen udbygget med lokaler fra flere store ejendomsselskaber.

”Med over 10.000 udbudte lejemål og ejendomme til salg tilbyder Ejendomstorvet.dk brugerne det største udvalg af erhvervslokaler i landet. Her bliver annonceret alt fra pizzeriaer til store porteføljer af ejendomme. Sidste år formidlede portalen salg og lejeaftaler for over 11 milliarder kroner, og tallet bliver endnu højere i år.”

Sådan siger Mikkel Søby, formand for Ejendomstorvet.dk og selv indehaver af to Home Erhverv-afdelinger i Helsingør og Hillerød.
Portalen formidlede i 2016 salg af erhvervsejendomme for 11,3 milliarder kroner og lejeaftaler for 746 millioner kroner (opgjort som 12 måneders leje).

”Ejendomstorvet.dk er ejet af ejendomsmæglerne, og vi skal ikke tjene penge på portalen, men på transaktionen. Derfor er det ikke vigtigt for os, hvad det koster at ligge på databasen, men derimod, at vi har et stort udbud og sikrer brugerne – virksomheder, iværksættere og investorer – en god og varieret oplevelse. Tallene for udlejninger og salg via portalen viser, at der er afsætning af emnerne og derved god forretning både for ejendomsmægleren og ejendomsejeren,” siger Mikkel Søby.

En del af strategien er at tiltrække nye udbydere af lokaler. Den seneste tilgang omfatter store ejendomsselskaber som Barfoed Group, Escot Erhvervsejendomme, Jeudan, Nordea Ejendomme og Regus samt Keystone Investment Management. I forvejen får portalen oplysninger om ledige lejemål og ejendomme til salg fra stort set alle pensionsselskaber og fra de fleste administratorer, herunder de to største, DEAS og Newsec Datea.

Ejendomstorvet.dk hjælper udlejere og sælgere af ejendomme med over 3.000 udlejninger og salg om året. I øjeblikket har portalen omkring 10.200 lokaler og ejendomme udbudt til leje eller salg, og det månedlige besøgstal har for længst passeret 100.000. Dermed udgør portalen klart den største platform for erhvervslokaler, og portalen bliver løbende udbygget og forbedret, fx med nye søgefunktioner.

”Sammen med vores kunder har vi som mæglere skabt et godt tilbud til dem, der søger lokaler til eje eller leje. Vi står sammen og styrker hinanden. Vi har skarpt fokus på at skabe en god oplevelse for kunden, der skal leje eller købe en ejendom. Vores ejerforhold betyder, at Ejendomstorvet.dk er en portal med udgangspunkt i ejendomme og ikke personlig profit. Vi driver i fællesskab portalen, fordi vi gerne vil styrke vores salg og udlejning til gavn for vores kunder, som ejer ejendommene,” siger Mikkel Søby.

Ejendomstorvet.dk leverer også løbende statistikker over erhvervsejendomme. Fx står portalen sammen med Dansk Ejendomsmæglerforening og Ejendomsforeningen Danmark bag det kvartårlige Markedsindeks, som nærmest har fået status som de officielle danske tal for tomgang inden for erhvervslokaler.

Kontaktoplysninger

Mikkel Søby kan kontaktes på mobil 28 10 52 53