Pressemeddelelse: Ejendomstorvet.dk lancerer nyt statistikværktøj til ejendomsbranchen

Ejendomstorvet.dk -

Med lanceringen af nyt, gratis statistikværktøj til ejendomsbranchen vil landets største portal for erhvervslokaler skabe gennemsigtighed i markedet og imødekomme efterspørgslen på data.

Som et led i strategien om at udbygge portalens funktioner, lanceres nu første del af et gratis statistikværktøj til ejendomsbranchen af Ejendomstorvet.dk, mæglernes fælles portal og samtidig landets største markedsplads for erhvervslokaler og investeringsejendomme.

”Markedet har længe været sultne efter data og Ejendomstorvet har siden 1999 drevet en database, som har været en vigtig kilde til det danske ejendomsmarked. Denne har vi nu videreudviklet og gjort tilgængelig. Dette har vi gjort, både for at differentiere os fra vores konkurrenter, men i særdeleshed også for at imødekomme den enorme efterspørgsel, der har været på data og statistik til branchen” siger Simon Birch Skou, adm. direktør for Ejendomstorvet.dk

Det nye statistikværktøj er en del af et større statistikprojekt, som forventes endelig lanceret i slutningen af 2018. Første del af projektet omhandler Ejendomstorvets egen data og viser statistik fra Ejendomstorvets 2 forskellige databaser, ”ledige lokaler” og ”investering”. Brugeren får mulighed for at se detaljeret statistik over tomgang, udbud, efterspørgsel, prisudvikling, afkast og handler/transaktioner. Statistikkerne bliver vist i interaktive grafer med tilhørende tekstforklaring, som giver mulighed for forskellige kombinationer af statistik.

”Vi har skabt et værktøj, som på en nem og overskuelig måde viser den historiske udvikling i trends på det danske ejendomsmarked. Eksempelvis kan du, hvis du søger efter en kontorejendom i Aarhus følge med i prisudviklingen, efterspørgslen og udbuddet for landsdelen og lokaletypen under hvert emne” fortsætter Simon Birch Skou fra Ejendomstorvet.dk

Det nye statistikværktøj bliver lanceret som en del af Ejendomstorvets statistikprojekt i slutningen af september. Lanceringen er seneste tiltag i strategien om at udvikle og forbedre Ejendomstorvet.dk, som har Danmarks største udvalg af ledige lejemål og erhvervslokaler med adresse, foto og tekst om aktuelt godt 10.000 lokaler og ejendomme i alle kategorier. Dataene kommer fra næsten alle landets ejendomsmæglere samt en række kontorhoteller, ejendomsselskaber, pensionskasser og ejendomsadministratorer.

Kontaktoplysninger Simon Birch Skou fra Ejendomstorvet.dk kan kontaktes på mobil 42 41 06 02