Ejendomstorvet.dk lancerer brugerunivers til kontorhoteller

Ejendomstorvet.dk -

Med lanceringen af nyt, gratis brugerunivers med kontorhoteller vil landets største portal for erhvervslokaler skabe bedre vilkår og overblik for brugere, som søger fleksible løsninger.

Hot disk, flexplads, co-working, kontorfællesskab, kontorhotel - kært barn har mange navne. For at gøre markedet mere overskueligt lanceres nu et gratis univers med kontorhoteller af Ejendomstorvet.dk, mæglernes fælles portal og samtidig landets største markedsplads for erhvervslokaler.

”Markedsudviklingen går i retning af, at flere leder efter fleksible løsninger til deres virksomhed. Lanceringen af vores nye brugerunivers er et led i vores strategi om at udbygge positionen som landets største portal for erhvervslokaler, og vores ambition er at skabe markedets bedste platform for kontorhoteller. På nuværende tidspunkt omfatter portalen 335 kontorhotel emner, og vi har hver måned 120.000 besøgende. Vi vil gerne være noget for alle typer af virksomheder – fra helt små iværksættere, som typisk har brug for en mere fleksibel løsning, til mellemstore og større, mere veletablerede virksomheder,” siger Mette B. Dehn, presseansvarlig for Ejendomstorvet.dk.

Det nye brugerunivers er baseret på antal pladser og giver blandt andet brugeren mulighed for at vælge mellem tre typer af pladser: Flexplads, fast plads og lukket kontor. Brugeren kan indstille pladsantal samt pris per plads. Søgefeltet er bevaret, som man kender det fra Ejendomstorvet.dk, og kan bruges til at søge på blandt andet veje, postnumre, områder og faciliteter (f.eks. WIFI).

”Vi har forsøgt at skabe noget, som er anderledes for hele markedet. Vi vil gerne gøre op med alle de navne, som bliver brugt om kontorhoteller, for at hjælpe brugeren bedst muligt på vej. Med de tre pladstyper kan brugerne guide sig igennem mængden af kontorhoteller,” siger Mette B. Dehn fra Ejendomstorvet.dk.

Det nye brugerunivers for kontorhoteller bliver lanceret som del af Ejendomstorvet.dk tirsdag d. 10. april 2018. Lanceringen er seneste tiltag i strategien om at udvikle og forbedre Ejendomstorvet.dk, som har Danmarks største udvalg af ledige lejemål og erhvervslokaler med adresse, foto og tekst om aktuelt godt 10.000 lokaler og ejendomme i alle kategorier. Dataene kommer fra næsten alle landets ejendomsmæglere samt en række kontorhoteller, ejendomsselskaber, pensionskasser og ejendomsadministratorer.

Kontaktoplysninger
Mette Bækman Dehn fra Ejendomstorvet.dk kan kontaktes på mobil 20 66 12 74