Ejendomstorvet.dk indgår samarbejde med Copenhagen Capacity

Ejendomstorvet.dk -

Ejendomstorvet.dk og Copenhagen Capacity slår nu deres kræfter sammen, så udenlandske virksomheder og investorer får lettere adgang og overblik over erhvervslokaler og investeringsejendomme i Danmark.

Copenhagen Capacity hjælper hver dag udenlandske virksomheder og investorer med at identificere aktuelle forretningsmuligheder i Greater Copenhagen. Det gør Copenhagen Capacity blandt andet gennem investorportalen investcph.com, der giver udenlandske investorer et overblik over aktuelle bygge- og byudviklingsprojekter i regionen. Fremadrettet skal portalen imidlertid også lede videre til Ejendomstorvet.dk, så investorerne kan få det fulde overblik over ledige erhvervslokaler og investeringsejendomme i hele Danmark.

”Mens vores investorportal viser store udviklingsprojekter i Greater Copenhagen, så rummer Ejendomstorvet.dk overblik over konkrete ejendomme. Herved supplerer de to portaler hinanden, hvilket kan gøre det lettere for udenlandske investorer at finde ejendomme i Greater Copenhagen og derved etablere sig i regionen”, siger marketing- og kommunikationsdirektør Louise Juhl, fra Copenhagen Capacity.

Ejendomstorvet.dk har Danmarks største udvalg af ledige erhvervslokaler og investeringsejendomme med adresse, foto og tekst. Dataene kommer fra næsten alle landets erhvervsmæglere samt en række pensionskasser, ejendomsselskaber og ejendomsadministratorer. Ejendomstorvet.dk har mere end 115.000 besøg hver måned og formidlede i 2017 solgte ejendomme og indgåede lejeaftaler for en værdi over 14 mia. kr.

“Vi er utrolig glade for at indgå et samarbejde med Copenhagen Capacity, da vi ved hvor meget potentiale Danmark rummer for udenlandske investorer og virksomheder, og vi håber at vi kan bidrage til, at endnu flere virksomheder vælger at etablere sig i Danmark. Vi har en enorm værdiful portal med ejendomme, som er seriøst annonceret fra erhvervsmæglere og ejendomsejere fra hele landet og dem vil vi naturligvis gerne have at udenlandske investorer og virksomheder også får øjnene op for. Udtaler Mette Dehn, presseansvarlig fra Ejendomstorvet.dk.

Kontaktoplysninger

- Mette Dehn fra Ejendomstorvet.dk kan kontaktes på tlf. 20 66 12 74
- Louise Juhl fra Copenhagen Capacity kan kontaktes på tlf. 61 19 38 02