Ejendomstorvet.dk formidler nu off-market sager

Ejendomstorvet.dk -

Ejendomstorvet har fået en ny off-market funktion, der gør det muligt at modtage diskret udbudte investeringsejendomme. Funktionen hedder off-market, da ejendom og sælger kan forblive anonym, og er er målrettet sager der typisk formidles som skuffesager, gennem køberkartoteker eller personligt netværk.

Ejendomstorvet tilbyder nu formidling af off-market investeringsejendomme fra mægler til investorer. Ejendomstorvets off-market ejendomme kan ikke findes på Ejendomstorvet.dk. Disse sager sendes i stedet via e-mail til interesserede investorer. Det betyder, at investeringssager, der normalt ikke udbydes online, kan findes via Ejendomstorvet.

“Vi ser off-market sager som en mulighed for at skabe mere værdi for vores brugere. Det giver vores brugere adgang til flere relevante investeringssager, der normalt ikke ville blive udbudt på Ejendomstorvet. Mæglere kan via vores off-market funktion diskret udbyde sager til flere interesserede investorer, og dermed nå bredere ud end gennem deres egne køberkartoteker. Vi håber, at markedet vil tage godt imod den nye funktion,” siger Jakob Wegener, administrerende direktør for Ejendomstorvet.

Ejendomstorvets off-market sager er en ny måde at håndtere skuffesager, køberkartoteker eller diskretsalg på. Vi har kaldt det off-market på Ejendomstorvet, og er udelukkende fokuseret på investeringssager. Ejendomstorvet har 154 aktive erhvervsmæglere, som alle har muligheden for at oprette off-market sager på Ejendomstorvet.dk nu, og over 3.200 søgeagenter interesseret i investeringsejendomme.

”Investorer har siden maj måned oprettet næsten 50% flere søgeagenter på Ejendomstorvet. Det ser vi som et udtryk for en skærpet konkurrence efter at finde de rigtige investeringsejendomme. Ejendomstorvet henvender sig til alle typer investorer, både små og store, og giver mulighed for at finde ejendomme, der matcher mange forskellige investeringsstrategier,” siger analytiker Nicholas McFall fra Ejendomstorvet.

Investorer, som modtager off-market sager via e-mail, vil kunne se de udbudte ejendommes ejendomstype, hvilken landsdel de ligger i, deres pris- og størrelsesinterval og afkast. Herefter kan investorerne kontakte den ansvarlige erhvervsmægler, hvis de ønsker mere information.

Før du kan modtage off-market sager, skal du oprette en søgeagent på Ejendomstorvet.dk dette er gratis og uforpligtende. En søgeagent på Ejendomstorvet finder automatisk ejendomme der matcher ens søgekriterier, og sender en besked når der er et match.

Ejendomstorvet.dk har Danmarks største udvalg af investeringsejendomme og ledige lejemål med aktuelt 9.400 ejendomme og lokaler i alle kategorier. Dataene kommer fra de knap 300 medlemmer/annoncører, herunder næsten alle erhvervsmæglere samt en række pensionskasser, ejendomsselskaber og ejendomsadministratorer. Ejendomstorvet.dk har mere end 150.000 besøgende hver måned, og i 2019 var Ejendomstorvet med til at formidle over 4.000 transaktioner til en værdi af 12,4 mia. kr. fordelt på solgte ejendomme og indgåede lejeaftaler. Sideløbende blev antallet af udbydere og annoncører på Ejendomstorvet.dk udvidet markant.

Kontaktoplysninger
Jakob Wegener, Adm. Direktør, Ejendomstorvet.dk – 61 51 74 44
Nicholas McFall, Business Analyst, Ejendomstorvet.dk – 28 14 75 88

Læs her hvordan du kan modtage off-market sager: www.ejendomstorvet.dk/info/off-market