Pressemeddelelse: Ejendomstorvet.dk bidrog til aftaler for over 14 milliarder i 2017

Ejendomstorvet.dk -

De danske ejendomsmæglere står bag landets største erhvervslokaleportal, som sidste år oplevede 34 procent vækst i værdien af de formidlede ejendomshandler.
Ejendomstorvet.dk, mæglernes fælles portal og samtidig Danmarks største digitale markedsplads for erhvervslokaler, medvirkede i 2017 til handler og lejeaftaler for langt over 14 mia. kr., viser dugfriske tal.

Værdien af formidlede ejendomme udgjorde 13,6 mia. kr. – en stigning på hele 34,1 procent fra 2016. Værdien af de formidlede lejeaftaler steg næsten 9 procent til 808 mio. kr. (opgjort som et års leje). Fremgangen glæder bestyrelsesformand Mikkel Søby, der selv driver Home Erhverv i Hillerød og Helsingør:

”Jeg er glad for, at Ejendomstorvet.dk gennem endnu et år har oplevet en kraftig stigning i aktiviteterne. Vores mål er at skabe den bedste totale oplevelse for virksomheder og investorer, som søger lejemål og ejendomme, og at udbygge positionen som den største platform – til gavn for lejere, udlejere, investorer og ejendomsmæglere. Vi er oppe på 115.000 besøgende om måneden, og med over 10.000 lejemål og investeringsejendomme er udbuddet stort og bredt,” siger Mikkel Søby.

Ejendomstorvet.dk medvirkede til 512 handler med boligudlejningsejendomme i 2017. En stigning på over 27 procent fra 2016 – og på 144 procent siden 2013, altså langt mere end en fordobling på blot fire år.

Væksten i 2017 afspejler, at Ejendomstorvet.dk gennemførte flere forbedringer, fx bedre muligheder for annoncering, udbyggede søgekriterier for lejere og investorer – og sidst på året et samarbejde med Berlingske Media, siger Mikkel Søby:

”Vi kommer med yderligere initiativer i 2018 – både forbedringer af selve portalen og tiltag, der skal øge kendskabet og trafikken. I min egen forretning kan jeg se, at 30-40 procent af vores henvendelser eller leads kommer via Ejendomstorvet.dk, som er blevet et godt og vigtigt værktøj for mæglerne.”

I 2017 blev trafikken og udbuddet af lejemål og ejendomme på Ejendomstorvet.dk blandt andet øget, fordi nye, store aktører valgte at blive tilsluttet portalen, fx Barfoed Group, Jeudan og Nordea Ejendomme.

Ejendomstorvet.dk leverer også løbende statistikker over erhvervsejendomme. Fx står portalen sammen med Dansk Ejendomsmæglerforening og Ejendomsforeningen Danmark bag det kvartårlige Markedsindeks, der nærmest har fået status som de officielle danske tal for tomgang inden for erhvervslokaler.

Kontaktoplysninger

Mikkel Søby kan kontaktes på mobil 28 10 52 53