Pressemeddelelse: Berlingske Media og Ejendomstorvet.dk indleder strategisk samarbejde

Ejendomstorvet.dk -

Berlingske Media og Ejendomstorvet.dk har indgået et strategisk samarbejde, som skal styrke Berlingskes position på markedet for annoncering af erhvervslokaler og udbygge Ejendomstorvet.dk’s position som landets største portal for erhvervslokaler.

Med det strategiske samarbejde får Ejendomstorvet.dk en kraftig eksponering på Berlingske Medias platforme, og mediehuset leverer desuden nyheder til Ejendomstorvet.dk, der har 115.000 månedlige besøgende. På Berlingskes forskellige platforme får brugerne let adgang til at søge lokaler, og mediehuset kan tilbyde mere målrettet markedsføring af erhvervslokaler.

“Med partnerskabet styrker Ejendomstorvet.dk og Berlingske Media hinanden i det, som vi hver især gør bedst. Ejendomstorvet.dk får adgang til bred eksponering på tværs af platformene i en af landets største medievirksomheder. Det betyder, at Ejendomstorvet.dk som markedsleder bliver markant mere synlig og skaffer mere relevant trafik til vores medlemmer og annoncører i fremtiden,” siger Simon Birch Skou, adm. direktør for Ejendomstorvet.dk.

De forskellige nyhedssider eller platforme under Berlingske Media har samlet over 3,2 millioner brugere og får endnu flere brugere via samarbejdet med landets største portal for erhvervslokaler.

”Markedet for erhvervslejemål og investeringsejendomme er meget nichepræget, og det giver ofte fx erhvervsmæglere og ejendomsselskaber store udfordringer med at ramme de potentielle lejere og investorer helt præcist med annoncer, men nu kan vi tilbyde en langt mere målrettet annoncering,” siger Kenneth Madsen, salgsdirektør i Berlingske Media.

Ejendomstorvet.dk er ejet af landets erhvervsmæglere, og formanden glæder sig over den nye alliance.

partnerskaber er en vigtig del af Ejendomstorvets strategi om at være markedsleder, og her har vi indgået et spændende samarbejde med et af de største medier i ejendomsbranchen med adskillige velbesøgte platforme. Det strategiske samarbejde vil få stor betydning for Ejendomstorvet.dk’s fremtid," siger bestyrelsesformand Mikkel Søby, der selv ejer to mæglerfirmaer i Nordsjælland.

Ejendomstorvet.dk har Danmarks største udvalg af ledige lejemål og erhvervsejendomme til salg med adresse, foto og tekst om aktuelt cirka 10.200 lokaler og ejendomme i alle kategorier – fra små butikslokaler og kontorer til kæmpe fabrikshaller og lagerejendomme. Dataene kommer fra næsten alle landets erhvervsmæglere samt en række pensionskasser, ejendomsselskaber og ejendomsadministratorer. I 2016 formidlede Ejendomstorvet.dk salg og lejeaftaler for en værdi af næsten 12 mia. kr.

Berlingske Media udgiver bl.a. Berlingske, BT, Metroxpress og Weekendavisen med tilhørende nyhedssider, alle baseret på kvalitetsjournalistik. Hovedavisen, Berlingske, blev grundlagt i 1749. Nutidens erhvervsdækning omfatter bl.a. den daglige Business-sektion, det ugentlige Business Ejendomme-tillæg og løbende netdækning af ejendomsbranchen og det øvrige erhvervsliv.

Kontaktdata:

Simon Birch Skou, Ejendomstorvet.dk – mobil 42 41 06 02

Julie Brix, salgschef, Berlingske Media – mobil 25 45 61 18