Support +45 93 98 98 98

Bekræft venligst ved at redigere din brugerprofil, at vi må sende dig en e-mail når vi får nye erhvervslokaler som matcher dine ønsker i dine søgeagenter. Du kan til enhver tid framelde dig søgeagenterne igen.

OK GØR DET NU
3
1
1
0
1
EJENDOMME LIGE NU

Ejendomsforeningen: Airbnb skal selv sørge for, at reglerne bliver overholdt


Til nyhedsoversigten
Man skal eksempelvis have ret til at sælge sine varer. På samme måde må det være Airbnb's ansvar at sikre, at de brugere, der udlejer boliger igennem tjenesten, rent faktisk også lovligt må korttidsudleje den. Den ret har man ikke, hvis man bor i en lejebolig. Men på nuværende tidspunkt er det udlejer, som må kontrollere, om det bliver overholdt. Et besværligt sisyfosarbejde, som udlejerne ikke ønsker, men kan blive tvunget til, når naboer bliver generet af de mange turister.  (…) Denne opgave ville langt lettere kunne løftes af Airbnb – eksempelvis blot ved løbende at advisere ejendommens ejer, når boliger i ejendommen annonceres på Airbnb.”
21.03.2017 Altinget.dk, debat, Morten Østrup Møller, juridisk direktør i Ejendomsforeningen Danmark ”Vi bør (…) droppe at tale om privat korttidsudlejning som deleøkonomi og i stedet kalde det, hvad det er, nemlig en forretning. Airbnb er ikke mere deleøkonomi, end et hotel er. Derfor vil det også være langt mere rammende at betegne Airbnb som en markedsplads. (...) På en markedsplads er der regler, der skal overholdes, hvis man vil sælge sine varer dér.

www.ejendomsforeningen.dk

Opret en søgeagent

Få besked, når vi får en ejendom, der passer til dit behov.

  • Find lokaler til egen virksomhed
  • Find ejendomme til investering
SØG NU

Find en erhvervs-mægler

Find din nærmeste erhvervsmægler.

VIS OVERSIGT

Nyheder leveret i samarbejde med