Support +45 93 98 98 98

Bekræft venligst ved at redigere din brugerprofil, at vi må sende dig en e-mail når vi får nye erhvervslokaler som matcher dine ønsker i dine søgeagenter. Du kan til enhver tid framelde dig søgeagenterne igen.

OK GØR DET NU
3
1
1
0
1
EJENDOMME LIGE NU

Tusindvis af boligejere kan ende på tvangsauktion


Til nyhedsoversigten
Det skyldes ifølge Skat det skandaleramte inddrivelsessystem EFI, som har medført en ophobning af sager om manglende betaling af ejendomsskatter. Ifølge Skat har 40.000 boligejere ikke betalt ejendomsskat, og derfor vil Skat nu intensivere arbejdet med at opkræve pengene. 


“Der er ingen tvivl om, at kommunerne har været trætte af den mangelfulde inddrivelse af bl.a. ejendomsskat, og at de vil gøre meget for, at inddrive gælden hurtigere (…) På den baggrund forventer vi, at den kommunale inddrivelse vil få antallet af tvangsauktioner til at stige i den kommende tid,” siger boligøkonom i Nordea Kredit, Lise Nytoft Bergmann. 06.03.2017 Finans.dk, Alexander Bitsch Danmarks Statistik offentliggjorde mandag tal for tvangsauktioner i februar. Det fik flere realkreditinstitutter til at varsle, at op mod 3.000 boligejere i den kommende tid kan risikere at måtte gå fra hus og hjem på grund af en tvangsauktion.

www.ejendomsforeningen.dk

Opret en søgeagent

Få besked, når vi får en ejendom, der passer til dit behov.

  • Find lokaler til egen virksomhed
  • Find ejendomme til investering
SØG NU

Find en erhvervs-mægler

Find din nærmeste erhvervsmægler.

VIS OVERSIGT

Nyheder leveret i samarbejde med