Support +45 93 98 98 98

Bekræft venligst ved at redigere din brugerprofil, at vi må sende dig en e-mail når vi får nye erhvervslokaler som matcher dine ønsker i dine søgeagenter. Du kan til enhver tid framelde dig søgeagenterne igen.

OK GØR DET NU
4
1
9
9
EJENDOMME LIGE NU

Guldborgsund-borgmester: Sig Guten Tag til din nabo i sommerhuset


Til nyhedsoversigten
”Når jeg taler for forsøgsordningen, er det fordi, jeg har fokus på, hvordan vi øger væksten og udviklingen i vores område. Og det er min klare opfattelse, at dette vil medvirke til stigende omsætning i feriebyerne, og at det vil smitte af på resten af kommunen (…) Efterspørgslen efter sommerhuse og grunde til salg vil forhåbentlig blive større, hvis kundepotentialet også tæller eksempelvis nordmænd, svenskere og tyskere, og det vil give arbejde til vores lokale håndværkere (…) Det er derfor, jeg gerne vil lægge jord til en forsøgsordning med salg af sommerhuse til vores gode naboer, ” skriver borgmester i Guldborgsund Kommune John Brædder. 13.01.2017 Altinget.dk, debat, John Brædder (Borgmester i Guldborgsund, Guldborgsundlisten)
I et debatindlæg på Altinget.dk skriver Guldborgsund Kommunes borgmester, at han tror, det vil styrke landets sommerhusområder, hvis man ophæver den danske sommerhusregel.

www.ejendomsforeningen.dk

Opret en søgeagent

Få besked, når vi får en ejendom, der passer til dit behov.

  • Find lokaler til egen virksomhed
  • Find ejendomme til investering
SØG NU

Find en erhvervs-mægler

Find din nærmeste erhvervsmægler.

VIS OVERSIGT

Nyheder leveret i samarbejde med