Support +45 93 98 98 98

Bekræft venligst ved at redigere din brugerprofil, at vi må sende dig en e-mail når vi får nye erhvervslokaler som matcher dine ønsker i dine søgeagenter. Du kan til enhver tid framelde dig søgeagenterne igen.

OK GØR DET NU
3
1
1
0
1
EJENDOMME LIGE NU

DF og S: Det går langsomt med aftale


Til nyhedsoversigten
"Det er lidt useriøst, at statsministeren stiller sig op og siger, at det kan fikses på 14 dage, og så har der været et enkelt møde siden da," siger skatteordfører Jesper Petersen (S). Ifølge Venstres skatteordfører Louise Schack Elholm, er der god tid til at forhandle boligskatten:

"Vi skal have afsluttet boligskatten inden tredjebehandlingen af det nye ejendomsvurderingssystem, så det skal ske, inden Folketinget går ind i mødefri periode. Så på den måde har vi stadig ret god tid," siger skatteordfører Louise Schack Elholm (V). 17.03.2017 Børsen, side 20, Peter Søndergaard   Det er nu to uger siden at statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), sagde at han forventede at have en færdig boligaftale i løbet af et par uger. Men aftalen er endnu ikke på plads. I Socialdemokratiet kalder man udmeldingen useriøs:

www.ejendomsforeningen.dk

Opret en søgeagent

Få besked, når vi får en ejendom, der passer til dit behov.

  • Find lokaler til egen virksomhed
  • Find ejendomme til investering
SØG NU

Find en erhvervs-mægler

Find din nærmeste erhvervsmægler.

VIS OVERSIGT

Nyheder leveret i samarbejde med