ANDRE TYPER TIL LEJE

Algade 37, 4500 Nykøbing Sj

Restaurant/cafe med hotel/B&B i gågade

270.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 45 95 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE

Drømmer du om eget hotel med 6 værelser + restaurant/cafe + selskabslokale? + Start RABAT - Så er muligheden i Nykøbing Sj.!

Drømmer du om egen restaurant/café, separat selskabslokale samt 6 B&B værelser? - Så har du nu muligheden!I Nykøbing centrum ligger det tidligere ’Hotel Odsherred’ – med AAA-beliggenhed på gågaden tæt på Store Torv for enden af gågaden (Algade).Lejemålet er velegnet til en kombination af 4 indtjeningsmuligheder i samme lejemål. Restaurant/cafe, separat afdeling for selskaber, gadeservering/udendørs udskænkning samt lille hotel/B&B(bed and breakfast) eller tilhørende bolig for lejer - eller noget helt andet. Atmosfære og fantastisk bymiljø, specielt i sommerhalvåret med masser af turister.Lejemålet indeholder 435 kvm.:- 226 kvm. cafe / restaurant / selskabslokale med tilhørende toiletfaciliteter og køkken. Lokalernes indretning gør det muligt at drive både cafe/restaurant og separat selskabslokale.- 1. salen er på 159 kvm. og indeholder 6 værelser, separat badeværelse, separat toilet. Benyttelse til B&B (bed and breakfast) vil være optimal, ligesom 1. salen også vil kunne omdannes til bolig for lejer, eller fremlejeret til 1 (evt. 2) udlejningslejligheder.- 50 kvm. lager i gården.Særdeles velbeliggende og centralt i Nykøbing på gågaden. Mange p-pladser i området. De nærmere vilkår, herunder månedlig leje, aftales med udlejer, der er indstillet på at yde lejerabat i den første lejeperiode ind til sæsonen starter i 2018. RING og aftal fremvisning med John Munch på mobil 2044 4346

Forslag til anvendelse

Café
B&B
Breakfast
Udskænkning
Bolig
Restaurant
Hotel
Lager
+Mere

Økonomi

Årlig leje
270.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
270.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
22.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
621,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
435 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7182 m²

Faciliteter

Køkken
Badeværelse
Toilet
P-plads
Selskabslokale
Køkken
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere