Bækkeskov Stræde 23, 4733 Tappernøje

Hotel Fjordkroen - 1.000 kvm. hotel- og restaurantejendom me

16.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 23 XX XX Se nummer
E-mail xx@reinholdt.eu Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3095Type : Hotel & Restaurant

Hotel Fjordkroen - 1.000 kvm. hotel- og restaurantejendom med udsigt over Præstø Fjord.

Hotel Fjordkroen i Tappernøje ligger helt ud til Præstø Fjord og er et 4-stjernet hotel, som er kendt for sin gode og velbesøgte restaurant med gode danske og franske specialiteter. Her er 100% booket i alle weekender og højtider mv. ligesom selskabslokalerne ofte er i anvendelse.
Hotel Fjordkroen består af en flot og hyggelig restaurant med plads til 60 spisende gæster. Alt er i flot og indbydende stand. I forbindelse med restauranten er der selskabslokaler med plads til 100 gæster. Her kan den helt store familiefest holdes i flotte rammer. Selve hotellet består af 15 meget udsøgte og velholdt værelser, de fleste med betagende udsigt over Præstø Fjord. Der foreligger tilladelse til, at opføre yderligere 7 værelser, som alle vil få 100% udsigt over Præstø Fjord. Alle værelser er yderst velholdte med TV, internet, minibar mv. Det ene af værelserne er "Suiten" med egen indkørsel og egen have direkte til fjorden.
Hotel Fjordkroen er i 2018 kåret som en af Danmarks bedste hoteller.
Alle udenomsarealer er velpassede og smukke.
Til ejendommen hører endvidere et areal som udlejes til ca. 40 camping fastliggere. Mulighed for at udvide camping aktiviteten med camping hytter.
Hotel Fjordkroen har i rigtig mange år været drevet af ægteparet Behrmann, som nu ønsker at gå på pension, men med håbet og ønsket om, at de næste ejere af Hotel Fjordkroen vil drive restauranten og hotellet i samme ånd som har været kendetegnet i mange år.

Forslag til anvendelse

Restaurant
Hoteller

Økonomi

Pris i kr.
16.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
290.227,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
273,-

Lokalet

Etage areal
1062 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
11260 m²

Faciliteter

Udsigt

Teknik

Internet
Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere