Industriparken 11, 6500 Vojens

Stor bygningsmasse i industriområde

3.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 74 53 XX XX Se nummer
E-mail xx@nybolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 21144201Type : Lager & Produktion

Gode udvidelsesmuligheder

Ejendom til lager- / produktionsformål beliggende i industriområde i Vojens med bl.a. Davidsen og Jem & Fix i samme område. Der er fra Ribevej let adgang til ejendommene. Der er gode udensomarealer på ejendommene med plads til både parkering, af- og pålæsning og god plads til evt. bygningsudvidelse. Ved at erhverve samtlige matrikler, får køberen her et regulært hjørnegrundstykke med en særdeles god synlighed. Ejendommene kan erhverves hver for sig, se sagsnr. 211442, 211452 og 211472

Industriparken 11 + Tingvejen 11A (sagsnr. 211442):
Bygningen består af stor produktionshal på 529 kvm. med betongulv og port på siden af bygningen. Der er et indskudt dæk på ca. 97 kvm. Hertil kommer bygning i forlængelse på 110 kvm. Der er tidligere været mandskabslokaler, og man vil kunne anvende de tilstødende mindre lokaler til dette.
Der er pt. opsat et stor telthal på ejendommens grund. Denne medfølger ikke og bliver nedtaget. Når denne er fjernet bliver der plads til man kan udnytte arealet til f.eks. parkering.
Med i handlen medfølger grundareal der ligger bagejendommen. Arealet udgør 3.195 kvm. Der er dermed mulighed for at opføre yderligere bygninger eller udvide de eksisterende.
Industriparken 9 (sagsnr. 211462):
Ejendommen består af 4 bygninger. Der er en stor opvarmet lager-/produktionsbygning på i alt 1.444 kvm. Bygningen har brede rulleporte, kørefast betongulve og troldtektlofter med god højde. Der er også kontor/mandskabslokaler i bygningen. Hertil kommer yderligere to lagerbygninger på henholdsvis 390 og 94 kvm, som begge er uopvarmede. Hallerne er opført i stålkonstruktion. Til ejendommen hører 250 ampererettigheder.

Dertil kommer fritliggende bygning på 226 kvm. der er indrettet til kontor/administration. I bygningens 1. sal findes en bolig på 82 kvm.

De på matriklen værende pavilloner fjernes i forbindelse med sælgers fraflytning af ejendommen.
Fabriksvej 2 (sagsnr. 211472):
Bygningen er liggende på hjørnet af Fabriksvej og Industriparken, og har et grusbelagt areal foran bygningen som evt. kan bruges til parkering. Bag ejendommen er der have, som man har adgang til fra boligdelen. Der er plads til at man i erhvervsdelen ville kunne sætte en port i.

Der er et bebygget areal på 272 kvm., som er fordelt på 136 kvm. bolig og 136 kvm. erhverv. Boligdelen ville kunne inddrages som erhverv, evt. som kontor-/administrationslokaler til eksisterende erhvervsareal. Boligen er pt. udlejet, men vil kunne frigøre til køber.

Ejendommen er opført i 1971 i let betonsten og har eternittag. Ejendommen trænger til renovering ud og inde
En ejendom med mulighed udvidelse og med central placering i industrien.

Forslag til anvendelse

Lagerbygning
Lager

Økonomi

Pris i kr.
3.995.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
83.311,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
26,-

Lokalet

Etage areal
3147 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
18809 m²

Faciliteter

Betongulv
Parkering
Port
Parkering
+Mere

Teknik

Eternittag
Rulleporte

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Dec2018

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
;