Ørstedsvej 19, 6760 Ribe

Velholdt bolig/erhvervsejendom i Ribe

2.375.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 20 XX XX Se nummer
E-mail xx@homeerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 639S1107Type : Andre typer

HOME ERHVERV udbyder Velholdt bolig/erhvervsejendom i Ribe

Velindrettet blandet bolig-/erhvervsejendom med tilhørende ét-plans villa med god plads, beliggende forenden af lukket vej. Her er mange muligheder for at drive en erhvervsvirksomhed fra de tilhørende erhvervsbygninger.

Ejendommen er beliggende i Ribe´s industrikvarteret ca. 3 km. nord for centrum, blot få hundrede meter fra indkøb og tæt ved det overordnede vejnet. Der er cykelafstand via sikre stisystemer til skole og daginstitution samt de øvrige faciliteter Ribe midtby har at tilbyde.

Overalt fremtræder ejendommen i en særdeles god stand og erhvervsarealet er anvendeligt til rigtig mange formål. Grunden er på hele 4.051 m2 med gode tilkørselsforhold, grusbelagt område med mange muligheder for parkering og oplag m.v. Herudover en skøn lukket og total ugeneret have.

Boligen, der er på 135 m² + 20 m² udestue indeholder: Entré hvorfra der er adgang til flot flisebadeværelse med bruseniche og med flot skabsparti med nedfældet vask. Ligeledes adgang til stort børneværelse med god skabsplads samt soveværelser med skabsvæg. Endvidere stor opholdsstue med brændeovn og i åben forbindelse til køkken med spiseplads. Fra opholdsstuen åben forbindelse til udestue. Flot og lyst spisekøkken med hvide elementer med god skabsplads. Baggang med adgang til gæstetoilet og børneværelse. Til privatbeboelsen hører endvidere fyrrum med installationer for vaskemaskine og tørretumbler. Fra udestuen er der storslået udsigt over haven og de omkringliggende åbne arealer/marker. Privatbeboelsen fremtræder overalt i en høj standard med gode vinduespartier med termoruder i trærammer, i mange af rummene glatte lofter m.v.

Erhvervsdelen er selvstændig og fritliggende i forhold til privatbeboelsen. Erhvervsdelen er indrettet med stort lagerlokale med 2 gode porte. Hertil ekstra lagerlokale med port mod ejendommens gårdside. Desuden flot brusebadeværelse med omklædningsmuligheder, frokoststue og kontor. Desuden varmerum som benyttes til privaten. Mulighed for indretning af ekstra værelse i erhvervsdelen.

Privatbeboelsen er opført i røde/bruse facadesten med et saddeltag med brune cementtagsten. Der er såvel garage som carport til privatbeboelsen.

Erhvervsdelen er vinkelbygget og isoleret, opført i malede bloksten med et saddeltag belagt med ståltag. Der er tilhørende flere uisolerede "garager" og overdækkede arealer, opført i træ og med eternittag.

Grunden er på 4.051 m² og er med stor ugenert have. Indkørsel og oplagsplads med stabilgrus. Der er områder, hvor der er mulighed for af og pålæsning m.v. er der udlagt SF-sten.

Forslag til anvendelse

Skole
Bolig

Økonomi

Pris i kr.
2.375.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
24.404,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
40,-

Lokalet

Etage areal
616 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4051 m²

Faciliteter

Køkken
Brændeovn
Fyrrum
Garage
Gæstetoilet
Spiseplads
Opholdsstue
Parkering
Saddeltag
Udsigt
Port
Lagerlokale
Køkken
Parkering
+Mere

Teknik

Eternittag
Tørretumbler
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
;