Fiskebrogade 5, 6700 Esbjerg

Attraktiv ejendom ved Esbjerg Havn

2.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 76 11 XX XX Se nummer
E-mail xx@nybolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Vi har erfaring med, at der er rigtigt mange ting der skal ordnes i forbindelse med flytning til nye lokaler. Klik på ydelserne her og modtag gratis uforpligtende tilbud fra godkendte leverandører...
Flytning
Tekniske installationer
Rengøring
Kontormøbler
Catering og kantine
Byggeri
Jeg accepterer hermed, at HELP2MOVE modtager mine indtastede oplysninger og kan kontakte mig pr. e-mail og telefon. Ejendomstorvet.dk er udelukkende formidler og opbevarer ikke dine oplysninger. Se mere i vores privatlivspolitik
Jeg accepterer ovenstående betingelser
Få tilsendt dine gratis tilbud
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer : 1558B

Centralt beliggende ved Esbjerg Havn sælges delvist udlejet ejendom.

Introduktion:
Vi tilbyder en velbeliggende kontorejendom ved Esbjerg Havn til salg. Ejendommen har senest været anvendt som kontor for reklamebureauet Huset G (tidligere Globe Reklame). Pr. 1. oktober 2013 er stueplanet udlejet til Vestfrost Household.

Beliggenhed:
Ejendommen er centralt beliggende tæt ved rundkørslen på Strandbygade i Esbjerg midtby og tæt ved indkørslen fra Sædding og Hjerting. Ejendommen kan anvendes til mange formål. I området ligger bl.a. Skibsprovianteringsfirmaet Lysholdts Eftf., SuperBrugsen og mange andre forretnings- og erhvervsvirksomheder.

Til ejendommen hører en 767 m² stor grund. En del af grunden erbefæstet og udlagt til parkering. Restgrunden er udlagt som have.

Beskrivelse:
Ejendommen er opført i 1954 og fremtræder ude som inde i meget pæn vedligeholdelsesmæssig stand. Facaden er opbygget i mursten og vandskuret/malet i lysegrå nuance.

Stueplanet på 160 m² er indrettet med reception, 4 kontorer, køkken, frokoststue, arkivrum samt 2 toiletter. Vestfrost Household har indgået lejekontrakt på lejemålet, og lejer har i den forbindelse istandsat lejemålet for et betragteligt beløb. Der er tale om en særdeles god lejer, som vi forventer forbliver i lejemålet i mange år.

1.sal på 108 m² er indrettet som et stort kontor med køkken, mødelokale, arkivrum samt toilet. Lejemålet er ledig for køber, ligesom den store kælder står ledig.

Anvendelse:
Ejendommen er anvendelig til alle former for handelsvirksomhed, administration og liberale erhverv og eventuelt specialæger m.m..

VI FREMVISER GERNE

Forslag til anvendelse

Forretning

Økonomi

Pris i kr.
2.200.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
184.800,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
690,-
Årlige driftsudgifter kr.
27.136,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
101,-

Lokalet

Etage areal
268 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
767 m²

Faciliteter

Køkken
Arkivrum
Toilet
Kælder
Mødelokale
Parkering
Reception
Mødelokale
Køkken
Parkering
Reception
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere