Support +45 93 98 98 98

Bekræft venligst ved at redigere din brugerprofil, at vi må sende dig en e-mail når vi får nye erhvervslokaler som matcher dine ønsker i dine søgeagenter. Du kan til enhver tid framelde dig søgeagenterne igen.

OK GØR DET NU
2
2
0
0
1
EJENDOMME LIGE NU

BUD ØNSKES på erhvervandel

Bredgade 25 St, 4000 Roskilde


Tilbage til emneoversigten (den side du kom fra)
Print


Centralt beliggende thairestaurant - mulighed for at overtage eksisterende forretning

Nu udbydes denne eksisterende thairestaurant samt alt tilhørende inventar. Du får her mulighed for at overtage en stabil og velfungerende restaurant, som har en positiv drift og som leverer et positivt resultat. Du kan derfor med fordel videredrive det nuværende koncept. Personalet medfølger ikke ved overtagelse af forretningen.

Ejendommen er beliggende centralt i Roskilde, på hjørnet af Ringstedgade og Bredgade, og ca. 100 meter fra byens gågade. Ejendommen er fra 1968, opført i letbeton og indeholder erhverv i stueplan og boliger på 1. sal og 2. sal.

Ejendommen er en del af andelsboligforeningen Kornerupsgård som består af 31 andelsboliger, 13 erhvervsandele og 1 erhvervslejemål.

Erhvervsandelen består af restaurantafsnit med spisepladser samt velkomstdisk. Fra restaurant er der videre adgang til hhv. depot, 2 toiletter samt køkken. Køkkenet indeholder alt hvad der er behov for ift. at drive thairestaurant. Fra restaurantafsnittet er der yderligere adgang til kælderen, som fungerer fint som personaleafdeling samt lageropbevaring. Generelt er hele enheden i fin stand.

I ejendommens gård er der parkeringsmuligheder, hvoraf sælger på nuværende tidspunkt aftager en plads. Ekstra p-pladser kan tillejes for 200,-/md. og p-plads i kælder kan tillejes for 400,-/md. Der ansøges om p-plads hos foreningen.

Der findes gode offentlige trafikforbindelser indenfor 2 minutters gang, herunder buslinjerne 202A, 205, 206, samt ca. 5 minutters gang til Roskilde station.
VIS MERE
SE HOS MÆGLER

Transport & infrastruktur

Hotel & Restaurant Husk
Sag nr: 11R16069
Årlig leje i alt kr.
0
Pris i kr.
1.795.000
Etage areal
141 M2
FÅ MERE INFORMATION
AFSEND TIP
FÅ INFORMATION - KLIK HER
Ved at klikke på ”få information” accepterer du, at mægler/udbyder af dette emne sender dig sine prospekter og kan kontakte dig pr. e-mail og telefon samtidig accepterer du at Ejendomstorvet.dk sender dig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
TIP EN VEN OM EJENDOMMEN
Hotel & Restaurant
Areal
Etage areal
141 M2
Sekundært areal
0 M2
Grundareal
3757 M2
Priser
Årlig leje i alt kr.
0
Årlig leje pr. etage m2 kr.
0
Årlig driftsudgifter kr.
121.728
Årlig driftsudgift. pr. m2
863
Pris i kr.
1.795.000
Energimærke
Afstand til nærmeste
Bus
-
Tog
-
S-tog
-
Metro
-
Motorvej
-
Diverse
Afskrivningsberettiget
Nej
Projekt ejendom
Nej

Lignende resultater i området