HOTEL & RESTAURANT

BUD ØNSKES på erhvervandel

Bredgade 25 St, 4000 Roskilde

1.795.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 46 35 XX XX Se nummer
E-mail xx@nybolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Ved at klikke på ”KONTAKT MÆGLER” accepterer du, at mægler/udbyder af dette emne sender dig sine prospekter og kan kontakte dig pr. e-mail og telefon samtidig accepterer du at Ejendomstorvet.dk sender dig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Læs mere

Centralt beliggende thairestaurant - mulighed for at overtage eksisterende forretning

Nu udbydes denne eksisterende thairestaurant samt alt tilhørende inventar. Du får her mulighed for at overtage en stabil og velfungerende restaurant, som har en positiv drift og som leverer et positivt resultat. Du kan derfor med fordel videredrive det nuværende koncept. Personalet medfølger ikke ved overtagelse af forretningen.

Ejendommen er beliggende centralt i Roskilde, på hjørnet af Ringstedgade og Bredgade, og ca. 100 meter fra byens gågade. Ejendommen er fra 1968, opført i letbeton og indeholder erhverv i stueplan og boliger på 1. sal og 2. sal.

Ejendommen er en del af andelsboligforeningen Kornerupsgård som består af 31 andelsboliger, 13 erhvervsandele og 1 erhvervslejemål.

Erhvervsandelen består af restaurantafsnit med spisepladser samt velkomstdisk. Fra restaurant er der videre adgang til hhv. depot, 2 toiletter samt køkken. Køkkenet indeholder alt hvad der er behov for ift. at drive thairestaurant. Fra restaurantafsnittet er der yderligere adgang til kælderen, som fungerer fint som personaleafdeling samt lageropbevaring. Generelt er hele enheden i fin stand.

I ejendommens gård er der parkeringsmuligheder, hvoraf sælger på nuværende tidspunkt aftager en plads. Ekstra p-pladser kan tillejes for 200,-/md. og p-plads i kælder kan tillejes for 400,-/md. Der ansøges om p-plads hos foreningen.

Der findes gode offentlige trafikforbindelser indenfor 2 minutters gang, herunder buslinjerne 202A, 205, 206, samt ca. 5 minutters gang til Roskilde station.


Økonomi
Pris i kr.
1.795.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
121.728,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
863,-

Lokalet
Etage areal
141 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3757 m²

Faciliteter
Køkken
Depot
Spiseplads
Kælder
P-plads
Toiletter
Gård
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere

SAGER FRA OVER 175 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere