Butik til salg og leje i Roskilde

Velkommen til Danmarks førende erhvervsportal indenfor både erhvervsejendomme og erhvervslokaler - ikke bare i hele Danmark, men også når det kommer til butikker i Roskilde. Fordi vi er den største portal, kan du også være sikker på at finde det fulde udbud af butikslokaler til salg og butikker til leje i Roskilde.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Når du har fundet det perfekte butikslokale i Roskilde, kan du nemt, gratis og hurtigt også få fat i den tilknyttede erhvervsmægler, så du kan komme skridtet nærmere et nyt butikslokale i Roskilde.

Hvorfor placere din butik i Roskilde?

Roskilde er Danmarks 10. største by med et indbygger tal over 50.000. Hvert år tager over 100.000 turister til Roskilde for at besøge enten Vikingemusset eller Roskilde Domkirke.

Men den største menneske mængde ses under Roskilde Festival, hvor omkring 150.000 mennesker kommer for at høre musik. Så søger du at åbne en turistbutik, så har Roskilde nogle ideelle placeringer.

Roskildes byliv tiltrækker mennesker omkring din butik

Roskilde Station er spiller en central rolle for transporten af mennesker på hele Sjælland. Hver dag benytter omkring 30.000 mennesker stationen, hvilket gør den til den 3. mest benyttet station i hele Danmark. 

Roskilde Universitet tiltrækker også mange unge til byen for at studere. De flytter både til byen og pendler ind til Roskilde Station. Roskilde har derfor mange muligheder for at starte en butik. Roskilde er en hub for mennesker, som rejser på Sjælland og for besøgende turister. Derudover har byen et livligt kulturliv.

Hvor kan jeg placere min butik i Roskilde?

Der er mange spændende adresser og attraktive gader, som du kan placere din butik i Roskilde på. Dette inkluderer blandt andet RO's Torv, Algade og Skomagergade samt Stændertorvet.

Butik på RO's Torv

Storcenteret RO’s torv og de omkring liggende gågader får millioner af besøgende om året. RO’s torv får omkring 3,6 millioner besøg om året og har 78 butikker. Så uanset hvilken type butik du ønsker at starte, så har Roskilde den placering du leder efter. 

Algade og Skomagergade

Algade og Skomagergade er to gader, hvor du også finder mange butikker på. I Øst finder du den Røde Port mens du i vest finder Stændertorvet, som vi kommer ind på lidt længere nede i teksten.

Algade har i flere århundreder været byens handelsgade, og er det fortsat i dag. Derfor er der stort potentiale for en butik på disse to gader.

Stændertorvet

Stændertorvet finder du på den vestlige del af Algade, og kun få hundrede meter fra Roskilde Domkirke. På Støndertorvet er der to ugentlige markedsdage, som lokker mange gæster til området. Denne tiltrækningskraft kan din nye butik på Stændertorvet også nyde godt af.

Butik til salg eller butik til leje i Roskilde

På denne side viser vi dig både butikker til salg og butikslejemål samlet. Men hvis du kun har planer om enten at købe eller leje en butik i Roskilde, kan du med fordel benytte én af disse sider:

Butik til leje i Roskilde

Der er en del flere butikker til leje i Roskilde end der er butikker til salg i Roskilde. At leje en butik er generelt populært på grund af den fleksibilitet, som følger med at leje en butik.

Du får en god fleksibilitet ved at finde en butik til leje i Roskilde

Fleksibiliteten ved en butik til leje i Roskilde består blandt andet i, at du kan skifte lejemål, når du har brug for mere eller mindre plads - eller du måske gerne vil flytte placering. Det kan også være at du drømmer om en butik til leje i Roskilde, som har en anden prisklasse end det butikslokale du har nu.

Dette er ganske nemt, når du har en butik til leje i Roskilde: Du opsiger blot din lejekontrakt, så genbesøger du Ejendomstorvet og finder en ny butik til leje - enkelt ikke? Lej en butik allerede i dag!

Butik til salg i Roskilde

Du kan vælge at finde en butik til salg i Roskilde, hvis du har planer om at drive din butik i Roskilde i mange år frem. At købe en butik vil oftest blive anset som en investering i din virksomhed.

Der er færre butikker til salg i Roskilde end der er butikker til leje.

Gør din søgning efter butikker i Roskilde nemmere

Et butikslokale i Roskilde kan være meget eftertragtet, og derfor kan det være svært at finde det perfekte lokale - uanset om du søger ledige lokaler til salg eller en butik til leje i Roskilde. Hvis du ikke kan finde det perfekte butikslokale i Roskilde, som passer dine ønsker, så kan du oprette en søgeagent, som kan give dig besked, når et butikslokale i Roskilde, som matcher dine kriterier bliver sat i udbud.

Du kan med fordel også downloade vores app, som kan give dig straks notifikationer på mobilen på nye butikslokaler i Roskilde.

Se Detailhandel & Butik her: