Skanderborgvej 154, 8382 Hinnerup

8 grunde med udsigt til skoven

4.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 88 70 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Vi har erfaring med, at der er rigtigt mange ting der skal ordnes i forbindelse med flytning til nye lokaler. Klik på ydelserne her og modtag gratis uforpligtende tilbud fra godkendte leverandører...
Flytning
Tekniske installationer
Rengøring
Kontormøbler
Catering og kantine
Byggeri
Jeg accepterer hermed, at HELP2MOVE modtager mine indtastede oplysninger og kan kontakte mig pr. e-mail og telefon. Ejendomstorvet.dk er udelukkende formidler og opbevarer ikke dine oplysninger. Se mere i vores privatlivspolitik
Jeg accepterer ovenstående betingelser
Få tilsendt dine gratis tilbud
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer : ARB5024

Byggegrunde i Haldum, med evt. mulighed for yderligere 3 grunde

Attraktivt beliggende projekt med  byggegrunde i Hinnerup i Favrskov Kommune. Projektet er beliggende vest for Hinnerup i Haldum. Fra området  er vid udsigt til øst, syd og vest.

Udstykningen der sikre en maksimal udnyttelse af terrænnet og sikre, at så mange som muligt får glæde af den fantastiske udsigt. Der er sikker skolevej til Haldum⁄hinnerup skolen.

Kun 1 km  fra området ligger Haldum-Hinnerup Skolen med tilhørende SFO, en helt nybygget børnehave og sportshal med tilhørende fodboldbaner. Hinnerup byder iøvrigt på mange faciliteter som f.eks. kulturhus med bibliotek, svømmehal, en aktiv idrætsforening og et rigt forretningsliv med mange specialbutikker og flere dagligvarebutikker. Hinnerup har gode kollektive trafikforbindelser til både Århus og Randers. Mange daglige bus- og togafgange gør det nemt at komme afsted - både på arbejde og til de mange uddannelsesinstitutioner, der findes i de omkringliggende større byer.

Prisen med tillæg af moms, dog kan størrelsen af momsen ændres, da man kan bibeholde den eksissternede bolig og i standsætte denne.

 

Ring og få flere informationer på dette projekt.

 

 

 

Forslag til anvendelse

Dagligvarebutik
Byggegrund
Bolig
Sportshal
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
4.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
17.965,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
11,-

Lokalet

Etage areal
1610 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
12341 m²

Faciliteter

Udsigt

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere