Ledige kontorer i Aarhus

Århus er kendt som "Smilets by" og er derudover Danmarks næststørste by og Jyllands største byområde, som er fyldt med mennesker fra erhvervslivet, turister, studerende og besøgende. Århus er blevet særdeles populær og samt en by i vækst, hvilket ikke er uden grund.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Århus er fyldt med historiske minder og med tilført ungdommelig energi, så der er skabt en dynamisk by med høj livskvalitet. Alt dette behøves vi vel ikke fortælle dig? Du søger helt sikkert ikke efter kontorlokaler i Århus uden grund. Derfor vil vi hellere fortælle dig, hvad vi kan hjælpe dig med, så kan du selv undersøge Århus med egne øre og øjne. 

Find dit fremtidige kontor i Århus

I takt med den stigende popularitet, så er efterspørgslen efter kontorlokaler i Århus også steget.

Vi har på Ejendomstorvet tusindevis af annoncer, som formidles igennem mere end 200 af landets erhvervsmæglere og annoncører. Det betyder at vi samler alle landets erhvervslokaler, erhvervsejendomme og investeringsejendomme på ét sted.

Du søger altså ikke kun i Danmarks bredeste udvalg, men også i det bedste. Derfor er vi også sikre på, at du før eller siden vil finde et kontor i Århus, som matcher dine præferencer og ønsker. 

Kontor til leje i Århus eller kontor til salg i Århus?

Du har sikkert allerede en idé om, hvorvidt du ønsker et kontor til leje i Århus, eller om du ønsker at købe et kontor i Århus.

Det er op til dig at bestemme, om det er bedst for dig og din virksomhed at i finder et kontor til salg eller et kontor til leje i Århus.

En god tommelfingerregel er dog, at det bedst kan betale sig at finde et kontor i leje i Århus, hvis du har planer om at flytte lokaler indenfor fire år. Er det ikke en del af dine planer, kan du med fordel overveje at finde et kontor til salg i Århus i stedet for.

Herunder kan du klikke dig direkte videre, hvis du kun vil se resultater for enten kontor til salg eller kontor til leje i Århus:

Hvis du fortsætter på dine side, vil du altså både se kontorlokaler som er til salg og til leje i Århus.

Søgningen efter kontorlokaler i Århus

Ejendomstorvet vil gerne give dig en unik brugeroplevelse, som indebærer de letteste søgninger med det bedste overblik over kontorlokaler i Århus. Derfor vil vi fortælle dig om erhvervsportalens søgefunktioner og nogle tips til en effektivere søgning. 

Lad os starte med introducere Ejendomstorvets søgefunktioner. Her er der først og fremmest tale om søgemaskinen, som lader dig foretage forskellige og kombinerede søgninger med indtastning i søgefeltet.

Her er der tale om søgeord, områder, postnummer, gadenavn m.m. Søgefeltet kan også registrere søgeforslag såsom "Kontor showroom Århus indre by".

Dernæst kan du bruge filtermenuen, som er en måde, hvorpå du kan filtrere søgeresultaterne efter udvalgte faktorer. Du kan vælge lokaletype, beliggenheden, husleje, salgspris, grundareal m.m. og derefter filtrere søgningen for kontorlokaler i Århus efter relevans.

Der er også små finesser, som er værd at nævne. Her er der fx kortfunktionen som lader dig se udbudte kontorlokaler i Århus og deres placering i forhold til bl.a. transport og indkøbscentre.

Nu kender du til de væsentligste søgefunktioner på Ejendomstorvet. Som prikken over i'et vil vi også gerne give dig tre tips til dine søgninger efter kontorlokaler i Århus.

Tre tips til dine søgninger

Afgræns dine søgninger 

Det bedste tip vi kan give til dig er, at du skal afgrænse dine søgninger.

Du skal altså gøre op med dig selv, om hvad du egentlige leder efter. Hvilket grundareal? Hvilken beliggenhed? Skal kontorlokalet være nyt, nyistandsat eller af ældre karakter? Hvad er dit budget?

Det er blot noget af det, som du bør medtænke fra starten. Jo før du ved, hvad du helt præcist leder efter, jo bedre en start på dine søgninger får du.

Hvis du ved lige nøjagtig hvad du leder efter, så kan du fra starten filtrere dine søgninger samt oprette en søgeagent med dine søgekriterier. Dermed skaber du et hurtigt overblik og de letteste søgninger efter kontorlokaler i Århus. 

Undersøg området

I forbindelse med søgningen efter kontorlokaler i Århus, kan det være, at flere lokaler fanger din interesse. Her foreslår vi, at du går ud og undersøger lokalets nærområde. Har du præferencer og ønsker om områdets miljø, afstand til transport, cafeer, indkøbscenter eller andet, så er det en ideel måde at undersøge om kontorlokalet opfylder disse ting.

Hermed kan du hurtigt finde ud af, om du ønsker at at høre mere om lokalet eller om dette kontorlokale kan udelukkes fra din søgning. Området skal passe til dig og dine eventuelle medarbejdere, så derfor er beliggenheden et alfa og omega for jeres fremtidige glæde ved kontoret. 

Brug den tilknyttede erhvervsmæglers viden og kompetencer 

Sidst men ikke mindst, så anbefaler vi at du bruger sagens erhvervsmægler. Dette er en ting, som du kan drage store fordele af. Erhvervsmægleren kender til kontorlokalets informationer og område, hvorfor erhvervsmægleren også kan svare på eventuelle spørgsmål.

Dermed kan man blive klogere på selve kontoret, og om det er noget som er i ens interesse. Kontakten til erhvervsmægleren finder du i den grønne boks ved hver annonce, her kan du trykke på telefonnummer og e-mailadresse. Du kan også vælge at trykke "Se hos mægler" og dermed se yderligere informationer om kontoret på erhvervsmæglerens egen hjemmeside. 

Få besked ved nye kontorlokaler i Århus

Har du ikke fundet et kontor i Århus, som kunne indfri dine ønsker og behov? 

Du kan fremover søge efter kontorlokaler i Århus, men du behøves ikke selv gå på Ejendomstorvet.dk i tide og utide. Ved oprettelsen af din personlige søgeagent, så får du besked hver gang der udbydes nye kontorlokaler i Århus der matcher dine søgekriterier.

Dermed er du en af de første til at se den nye annonce, såvel som du hurtigt kan kontakte erhvervsmægleren. Søgeagenten er gratis og kræver blot oprettelse gennem e-mailadresse og kodeord. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan med fordel købe et kontor i Århus?

Virksomheder med mulighed for at binde kapital i en ejendom, kan med fordel købe et kontor til salg i Århus. Derudover er hovedreglen også, at hvis din virksomhed har planer om at blive i kontoret i mere end fire år, så vil det være en god mulighed.

Hvilke fordele er der ved at leje et ledigt kontorlokale?

Der er flere fordele ved at leje et kontor. De største fordele omhandler fleksibilitet, frigørelse af tid, mindre risiko for økonomiske risici og værditab samt lettere budgettering af økonomi. Se mere på denne side

  • Fleksibilitet til at skifte lokaler ved vækst i medarbejderstaben
  • Frigørelse af tid ved, at du ikke skal bruge tid på vedligeholdelse af bygningen
  • Mindre risiko for dig, da du ikke behøver at koncentrere dig om markedet eller ejendommens værdi
  • Økonomi, da du ikke skal binde likviditet i en ejendom, ligesom der ikke kommer uforudsete udgifter i forbindelse med et kontorlejemål

Er der ledige kontorlokaler i Århus lige nu?

Det kan du tro. På Ejendomstorvet finder du massevis af kontorlokaler i Århus. Du kan se alle vores aktuelle kontorer til leje i Danmark.

Hvordan udlejer jeg mit kontor på ejendomstorvet?

Det er nemt at oprette annoncer på ejendomstorvet.dk. Du kan læse mere om annoncering på ejendomstorvet, hvor du også finder priser. Du kan også kontakte os på tlf. 9398 9898 og få mere information omkring dine annonceringsmuligheder.

Se Kontor her: