GRUNDE TIL SALG

Føllegårdsvej 6, 3320 Skævinge

5.963 kvm grund centralt i Skævinge

3.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 48 26 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Ved at klikke på ”KONTAKT MÆGLER” accepterer du, at mægler/udbyder af dette emne sender dig sine prospekter og kan kontakte dig pr. e-mail og telefon samtidig accepterer du at Ejendomstorvet.dk sender dig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE

Grund med mulighed for opførelse af op til 16 rækkehuse. På grunden ligger der nogle gamle bygninger og lader til nedrivning.

Grund på 5.963 kvm beliggende i Skævinge. På grunden ligger der nogle gamle bygninger og lader til nedrivning da de er i meget dårlig stand. Lokalplanen giver mulighed for at bebygge delområde II (matnr. 16a)med op til 16 tæt-lav boliger (rækkehuse) på hver ca. 90 kvm. Boligerne har indgang fra nord. Vest for boligerne etableres privat fællesvej.
Langs vejen etableres parkeringspladser. En del af grunden er klassificeret som forurenet på V2 niveau.
På Føllegårdsvej er der allerede opført en del rækkehuse i 1½ plan. Området har stisystem til Skævinge skole(Kornmarksskolen) , Idrætsanlæg og Netto samt Super Brugsen er også inde for kort gåafstand. Hillerød ligger 9 km fra Skævinge. Hillerød vil i de kommende år udvikle sig yderligere med bla nyt sygehus med over 3000 arbejdspladser der vil ligge 2 stationer og ca 10 min fra Skævinge.
Prisen på kr. 3.800.000 er inkl. moms.

Læs mere

Økonomi

Pris i kr.
3.800.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
824 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5963 m²

Faciliteter

Parkeringsplads

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   

   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 175 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere