Support +45 93 98 98 98

Bekræft venligst ved at redigere din brugerprofil, at vi må sende dig en e-mail når vi får nye erhvervslokaler som matcher dine ønsker i dine søgeagenter. Du kan til enhver tid framelde dig søgeagenterne igen.

OK GØR DET NU
2
3
1
0
1
EJENDOMME LIGE NU

Erhvervstrekantens bedste og mest synlige beliggenhed

Rønbjerg Alle 7 mfl., 3400 Hillerød


Tilbage til emneoversigten (den side du kom fra)
Print


Erhvervstrekantens bedste og mest synlige beliggenhed

Nu har du mulighed for at få dit nye erhverv eller udvide dit eksisterende erhverv, med en synlig beliggenhed fra Hillerød motorvejens forlængelse samt den store indfaldsvej til Hillerød. Du vil her være nabo til Bauhaus samt hele Hillerøds både nye og gamle industrikvarter. Der er etableret cykelsti, offentligtransport og rigtig god infrastruktur lige til døren. Området er under udvikling, så hvis du ønsker selv at være med til at påvirke lokalplanen, er her muligheden. I de lokale medier, har der af flere omgange været omtalt, at nabogrunden kan blive Ikeas nye beliggenhed. Såfremt dette bliver en realitet, vil dette blot være med til at booste området yderligere. Endvidere kæmper politikerne for, at motorvejen skal forlænges helt op til Helsinge, og derved skabe en endnu bedre infrastruktur omkring dette nye erhvervsområde. I Hillerød er det nye supersygehus ved at blive bygget og Hillerøds bolig mængde bliver udvidet væsentligt i områderne omkring dette nye erhvervsområde. Så ønsker du at være maks. synlig, med en fantastisk beliggenhed i Hillerød nyeste industrikvarter, så er muligheden her. Jordstykket er på ca. 32.000 m2, og er i dag bestående af 4 ejendomme, da området førhen har været landzone. Området er nu bestemt til at rumme erhverv med miljøklasse 3-4.
VIS MERE
SE HOS MÆGLER

Transport & infrastruktur

Andre typer Husk
Sag nr: 12-7892
Årlig leje i alt kr.
0
Pris i kr.
27.800.000
Etage areal
1006 M2
FÅ MERE INFORMATION
AFSEND TIP
FÅ INFORMATION - KLIK HER
Ved at klikke på ”få information” accepterer du, at mægler/udbyder af dette emne sender dig sine prospekter og kan kontakte dig pr. e-mail og telefon samtidig accepterer du at Ejendomstorvet.dk sender dig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
TIP EN VEN OM EJENDOMMEN
Andre typer
Areal
Etage areal
1006 M2
Sekundært areal
530 M2
Grundareal
32799 M2
Priser
Årlig leje i alt kr.
0
Årlig leje pr. etage m2 kr.
0
Årlig driftsudgifter kr.
1.000
Årlig driftsudgift. pr. m2
1
Pris i kr.
27.800.000
Energimærke
Afstand til nærmeste
Bus
-
Tog
-
S-tog
-
Metro
-
Motorvej
-
Diverse
Afskrivningsberettiget
Nej
Projekt ejendom
Nej

Lignende resultater i området

Landbrugsejendom med mulighed for heste

Sted:Skævinge

Type/m2:Andre typer / 651 m2

SE EJENDOM