Sverkilstrupvejen 6, 3390 Hundested

Mulighed for opførsel af 16 rækkehuse!

2.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 32 83 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet

Vil du gerne flytte til noget bedre og have en god oplevelse

Så gør det til den bedste pris og god kvalitet med HELP2MOVE
Lad os gratis rådgive dig om din relokation og sørge for, at du får de bedste tilbud på de services du har brug for.

Jeg accepterer hermed, at HELP2MOVE modtager mine indtastede oplysninger og kan kontakte mig pr. e-mail og telefon. Ejendomstorvet.dk er udelukkende formidler og opbevarer ikke dine oplysninger. Se mere i vores privatlivspolitik
Jeg accepterer ovenstående betingelser
Få tilsendt dine gratis tilbud
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
GRATIS FLYTTETILBUD
Luk
Sagsnummer: 956MS000207BType : Grunde

Mulighed for opførsel af 16 rækkehuse på 6815 m2 grund

Midt i det naturskønne Halsnæs finder du den hyggelige lille landsby Torup. Med sine 3-400 indbyggere er byen ikke særlig stor, men du har alligevel alle hverdagens fornødenheder lige ved hånden. Torup har nemlig både indkøbsmuligheder, små butikker, børnehave og sin egen privatskole. I Torup finder du også Økolandsbyen Dyssekilde, der med sine mange spændende og kreative boliger giver noget helt specielt til byen.

Byen er kendt for sine ildsjæle og der er mange arrangementer og kulturbegivenheder i form af bl.a. Torup Bogby, Himmelstorm Musikfestival, Torup kultur og meget mere.

Torup er beliggende midt mellem Roskilde Fjord og Kattegat, hvilket giver mange muligheder for at nyde havnemiljøerne, ro kajak, windsurfe eller hvorfor ikke bare tilbringe en hel dag ved den fine hvidsandede strand, som du finder langs hele Nordkysten. Tættest på et Hald Strand, som er kun ca. 1,5 km. væk, men også den skønne sommerby Liseleje, som byder på caféer, ishus, naturlegeplads og hyggelige restauranter er kun ca. 3 km. væk.

Byens historie går tilbage til 1100-tallet, hvor den smukke kirke i byen er fra. Dengang var Torup den største by på halvøen Halsnæs, men i dag er det den nærliggende by Hundested, som er den største.

Økonomi

Pris i kr.
2.750.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
120.637,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
1.005,-

Lokalet

Etage areal
120 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6815 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere