Vandmanden 10H, 9200 Aalborg SV

Ca. 6 meters lofthøjde på lager

201.026,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 96 31 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91203941Type : Kontor

Markant og velbeliggende kontor- og lagerlejemål i City Syd

Lejemålet er på ca. 313 kvm fordelt på ca. 59 kvm kontor/showroom og ca. 254 kvm højloftet lager med (ca. 6 meters lofthøjde).

Kontorafsnittet er velindrettet med 2 kontorer i åben forlængelse og fremstår særdeles præsentabelt med tidssvarende materialer som fx akustiklofter og har tillige et godt lysindfald fra de store vinduespartier. Kontorafsnittet vil ligeledes kunne anvendes til showroom.

Der er direkte adgang fra kontor/showroom til lagerafsnittet, som er særdeles regulært indrettet med god lofthøjde og 2 porte samt toiletfacilitet. Lageret er tillige isoleret og opvarmet, og kan udefra tilgås direkte via dør eller motordreven ledhejseport.

Der er endvidere mulighed for mindre oplag i varegård, hvortil der sker adgang fra skydeport med lås.

Såfremt lejer har behov for yderligere kontor, kan en del af lageret konverteres til formålet efter nærmere aftale med udlejer.

Lejer afholder 1/3 af ejendommens driftsudgifter, som bl.a. indeholder alarmtilkobling samt udvendig renholdelse; herunder viceværtsservice, snerydning, græsslåning, havearbejde og vinduespudsning.

Lejer har brugsret til 3 parkeringspladser lige ved ejendommen, ligesom der i nærområdet er særdeles fornuftige parkeringsmuligheder.

Hele området har gennemgået en rivende udvikling og er det absolut største handelområde i hele Region Nordjylland med bl.a. Bilka, Aalborg Storcenter med 75 specialbutikker, Shoppen med Elgiganten og den nye biograf. IKEA, stort Bauhaus, Harald Nyborg, Fitness DK samt ca. 80 andre små og mellemstore butikker.

Fra Aalborg Kommunes side er det visionen, at der skal ske en fortsat udvikling af Aalborg City Syd i samspil med Aalborg Midtby til skabelse af en fælles trækplaster for Region Nordjylland.

Forslag til anvendelse

Showroom

Økonomi

Årlig leje
190.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
201.026,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
16.752,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
642,-
Årlige driftsudgifter kr.
11.026,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
35,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
313 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Parkeringsplads
Skydeport
Port
Fitness
+Mere

Teknik

Akustiklofter
Ledhejseport

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Kontor / - Jan2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere