SENEST SET
FAVORITTER

Lundvej 14, 8800 Viborg

Spændende lager/produktionsejendom

664.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 75100493Type : Lager & Produktion

 

- Arkitekttegnet ejendom beliggende ud til Ydre Ringvej i Viborg, hvor der dagligt kører over 13.000 biler.
- 1.754 m² lyse og indbydende lager/produktionslokaler med max. loftshøjde på 7,02 m.
- Mulighed for opdeling til 2 lejemål på hver ca. 877 m² med gode logistik-muligheder på begge.
- Lokalplan tillader 300 m² detailsalg af egen producerede varer pr. lejemål.

Med den utroligt flotte arkitekttegnede ejendom med stor glas-facade direkte ud mod Viborg´s mest trafikerede ringvej udbydes denne spændende ejendom til leje som lager/produktionslokaler eller som præsentabelt hovedsæde for en mellemstor produktions- eller handelsvirksomhed.

Med indgangen til administration og varemodtagelse direkte fra P-pladsen med ca. 20 p-pladser er der nem adgang både for kunder og personale. Administrationen, som udgør 50 m² indeholder to kontorer, frokoststue med the-køkken, og toilet. Herfra er der adgang til varemodtagelsen, som både har høj elport og læsserampe, og direkte adgang til produktionshallerne. De to størrelsesmæssigt næsten identiske produktionshaller er opført i hhv. 1998/2000, og fremstår stadigt tidstypiske og velholdte. Med max. loftshøjde på over 7,0 m er anvendelsesmulighederne utallige. Med det store lysindfald fra glasfacaden i begge haller vil ejendommen også være velegnet til en større handelsvirksomhed.

Udvendigt er ejendommen beklædt med lakerede stålplader, som understreger det tidsløse og elegante udtryk på ejendommen. Hvis ejendommen ikke har kontorfaciliteter nok til DIN virksomhed, er der rig mulighed for at tilføje flere kontorer i naboejendommen Vision House.

Ejendommen ligger med facade ud til Ydre Ringvej, hvor der dagligt passerer ca. 13.000 biler forbi, så synligheden og eksponeringen er helt i top. Selve indkørsel til ejendommen foregår fra større omfartsvej, som omkranser industriområdet ”Lundvej”. Som nærmeste naboer omkring ejendommen finder man revisorer, automobilforhandlere, køkkenfirmaer, samt produktionsvirksomheder, så mange brancher vil passe ind i området.

Tilkørsel til ejendommen er nem og ubesværet uanset om man skal ud af byen, eller om man kommer inde fra Viborg C., da ejendommen ligger midt imellem Ydre ringvej og Agerlandsvej, som er en større omfartsvej, der binder midtbyen sammen med industriområdet.


Forslag til anvendelse

Produktion
Lager
Produktionsejendom

Økonomi

Årlig leje
664.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
664.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
55.333,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
379,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
1754 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7571 m²

Faciliteter

Toilet
Hall
Læsserampe
P-plads
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Lager & Produktion / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere