SENEST SET
FAVORITTER

Lundborgvej 16, 8800 Viborg

Gør noget godt for dine medarbejdere

418.885,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7262 XX XX Se nummer
E-mail xx@wulffpartnere.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 19500000115Type : Kontor

Moderne kontorfaciliteter i et spændende erhvervsområde

Der er på flere måder blevet kræset for arkitekturen i denne markante erhvervsejendom. Den smukke bygning ligger fantastisk godt placeret med en synlig facade til omfartsvejen i den vestlige del af Viborg - og tusindvis af bilister kører hver dag forbi og kan nyde bygningsværket ude fra.
 
Vi befinder os på adressen Lundborgvej 16, og erhvervslejemålet andrager et bruttoareal på 454 kvadratmeter på 1. sal midt i ejendommen. Der er til medarbejderne gode parkeringsforhold foruden at der også findes gratis gæsteparkering. Bygningen er opført i spændende materialer ude som inde. Poleret beton med struktur, enkle arkitektoniske linjer og et kontrastfyldt materialevalg gør kontorbygningen helstøbt - og inviterer til rige og fleksible indretningsmuligheder. Ejendommen har energimærke A2010 samt et moderne ventilationssystem, der giver et godt indeklima til dine medarbejdere. Træd ind i den repræsentative og velindrettet foyer, som er hele bygningens hjertet. Herfra er der adgang til fælles kantine, toilet/garderobe, loungemiljø med beplantning - og her fra fører elevator eller indvendige trapper dig op til kontoret på anden sal. Det giver et godt førstehåndsindtryk til kunder, medarbejdere, leverandører, gæster og andre, der kommer på besøg.
 
Lejemålet er anvendeligt til talrige formål - med en kombination af åbent kontorlandskab og individuelle kontorer samt mødelokaler. Det kan etableres kontor til rådgivende virksomhed, handelsvirksomhed, showroom eller kreative virksomhed som et reklamebureau, en arkitekt eller en it-virksomhed. Som lejer er der mulighed for at tilkøbe frokostordning, der serveres af Gastro Cartering, som bl.a. har økologi og dyrevelfærd, som nogen af deres varemærker.
 
Kontakt Lasse Broberg på telefon 30214401 eller e-mail lb@wulffpartnere.dk og hør mere om de mange spændende muligheder for at etablere et stilrent, funktionelt og moderne erhvervsmiljø i disse flotte omgivelser.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig leje
329.148,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
418.885,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
34.907,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
923,-
Årlige driftsudgifter kr.
89.737,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
198,-

Lokalet

Etage areal
454 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
19795 m²

Faciliteter

Foyer
Garderobe
Gæsteparkering
Toilet
Kantine
Kontorlandskab
Loungemiljø
Parkeringsforhold
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere