SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 2, 8800 Viborg

Flotte kontor-/kliniklokaler

141.525,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 4311-3Type : Kontor

Flotte og indflytningsklare kontor-/kliniklokaler

Flotte og indflytningsklare kontor-/kliniklokaler på gågaden i Viborg nabo til Preislers Plads, der er en stor offentlig parkeringsplads midt i Viborg.

Bygningen er indrettet handicapvenligt.

Lejemålet vil være særdeles velegnet til adskillige former for klinikformål, liberale erhverv, salgskontorer og lignende.

Adgang til lejemålet sker direkte fra gågaden (Vestergade), via flot trappeopgang med elevator. Lejemålet har facade mod både Vestergade (gågade) samt Preislers Plads og der er således god mulighed for at få en synlig facade.

Der er mulighed for at leje fra 297 kvm til 849 kvm, fordelt på hhv. 1. sal 297 kvm, 2. sal 297 kvm og 3. sal 255 kvm. Lejemålene kan lejes samlet som hver for sig. Adgang mellem de forskellige etager kan enten ske via elevator eller trappeopgang.

1. sal er indrettet med stort og flot venteområde/reception, hvorfra der via bred fordelingsgang er adgang til 6 store klinik-/kontorlokaler. Herudover forefindes to personaletoiletter, kundetoilet i venteområdet samt køkken med spiseplads. På 1. sal er der udgang til stor udendørs terrasse.

2. sal er indrettet med to store lokaler, der evt. kan inddeles i mindre kontor-/kliniklokaler. Herudover forefindes flotte toiletter.

3. sal fremstår p.t. som ét stort lokale og har en flot udsigt over Viborg fra de store vinduer. Her er mulighed for lejer selv at indrette lokalet er eget ønske og behov.

Alle lokaler har et rigtigt godt lysindfald og godt udsyn over Viborg fra de mange gulv til loft vinduer. Vinduerne er beklædt med mørk film, der både afviser varme samt indkig i lokalerne.

Nabo til ejendommen er Preislers Plads, der er en stor offentlig parkeringsplads og her er mulighed for parkering for både personale og kunder.

Ring og hør nærmere om de mange muligheder i ejendommen.

Forslag til anvendelse

Klinik
Kontor

Økonomi

Årlig leje
127.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
141.525,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
11.794,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
555,-
Årlige driftsudgifter kr.
14.025,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
55,-

Lokalet

Etage areal
255 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Spiseplads
Kundetoilet
Parkering
Reception
Terrasse
Toiletter
Køkken
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere