SENEST SET
FAVORITTER

Hjermvej 21, 7600 Struer

Prisvindende kontordomicil

2.393.600,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 75100425Type : Kontor

 

Nu udbydes det ikoniske B&O-domicil i Struer til leje. Der er tale om et helt unikt og prisvindende arkitektbyggeri med naturen lige foran døren. Her får jeres virksomhed muligheden for at overtage en af Danmarks mest ikoniske designvirksomheders hovedsæde.

De 5.104 m² fordeler sig fra kælder til 3. sal – heraf er ca. 1.735 m² beliggende i kælderetagen.

Stueplan – 3. sal består primært af storrumskontorer, enkeltmandskontorer og mødelokaler. Herudover forefindes flot adkomstareal, auditorie og kantine/køkkenfaciliteter.

Ejendommen har tidligere fungeret som B&O’s hovedsæde, hvilket tydeligt kommer til udtryk i både udformning og valg af materialer. Ejendommen blev opført i årene 1997 – 1998 og anlægssummen udgjorde ca. 70 millioner kroner.

Bygningen blev indviet i 1998 og skulle opleves som ét stort showroom for Bang & Olufsen. Arkitekterne lagde under processen vægt på, at bygningen skulle opnå associationer til Bang og Olufsens produkters lethed og tyngde. Byggeriet ligger smukt i Struers landskab med udkig til marker og bugt. Med en hævet 1. sal i kontorafsnittet, er det lykkedes KHR Architecture at få det til at ligne, at ejendommen svæver over græsset – en lethed, der går igen i hele bygningen. Bygningen fremstår således åben og lys, da man i høj grad har anvendt glas.

Ejendommen vil derfor på mange områder leve op til de krav, som den dynamiske og moderne virksomhed stiller til et nyt domicil.

ARKITEKTONISK KONTOR MED SMUK BELIGGENHED:

”Gården” er beliggende i naturlig forlængelse af det område, hvor B&O fortsat har sine kontor- og produktionsfaciliteter, og har smuk udsigt til marker og Venø Bugt.

Ejendommen ligger ca. 11 km fra Holstebromotorvejen og ca. 14 km fra Holstebro centrum.

I bil når man fra Herning til ejendommen på ca. 35 minutter, og efter færdiggørelsen Silkeborgmotorvejen, når man fx Aarhus på ca. 1 time og 30 minutter.

De væsentligste offentlige transportforbindelser er:

Ejendommen er beliggende knap 2,5 km. fra Struer station. Blot 500 m. fra ejendommen findes nærmeste busstoppested.

OMRÅDET:

Målsætningen for Struer Kommune - jf. deres Handlingskatalog 2021 og med udgangspunkt i sloganet ’Lydens By’ - er, at opnå en væsentlig nettotilvækst i antallet af arbejdspladser i kommunen. Et resultat af denne målsætning er blandt andet etableringen af BusinessPark Struer. Business Park Struer er et kontorfællesskab, som tilbyder faciliteter og rådgivning til iværksættere og etablerede virksomheder. BusinessPark Struer huser virksomheder indenfor fx IT, energi, mobilteknologi, marketing og juridisk rådgivning.

Stuer Kommune er, relativt til befolkningstallet, en af de kommuner, der har flest IT- og teknologiarbejdspladser. Dette er en position som ønskes fastholdt og styrket, jf. Struer Kommunes Erhvervsstrategi 2021.

Struer Kommune er desuden 100 pct. dedikeret til, at skabe et ’Sound Hub’ miljø for lyd og akustik, med de bedste akustiske kompetencer i verden – dette med B&O som krumtap. Målsætningen er at skabe et erhvervsmiljø, hvor ’Sound Hub Denmark’ kombinerer uddannelse og forskning med etablerede virksomheders know-how og iværksætteres nytænkning.

Bag ’Lydens By’ står både byrådet, Struer Handelsstandsforening, Strueregnens Turistforening og Struer Erhvervsforening. Alle arbejder i fælleskab for, at skabe de bedste rammer for virksomheder i Midt- og Vestjylland.

Som virksomhed i Struer bliver man derfor en del af et spirende erhvervsliv og en ambitiøs kommune, der arbejder for at skabe gode vækstbetingelser i området.

Forslag til anvendelse

Enkeltmandskontor
Hovedsæde
Kontordomicil
Kontor
Kontorfællesskab

Økonomi

Årlig leje
2.393.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
2.393.600,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
199.467,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
466,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
5131 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Auditorie
Kantine
Kælder
Køkkenfacilitet
Storrumskontor
Kontor

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere