SENEST SET
FAVORITTER

Gl Kongevej 1B, 7442 Engesvang

VELBELIGGENDE OG PRÆSENTABEL EJENDOM MED ADMINISTRATION OG L

272.122,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863484KType : Kontor

Kun 3 km til motorvejsnettet

Ejendommen indeholder p.t. i alt 4 lejemål, hvor de øvrige 3 er udlejet til hhv. Mascot International A/S, First-Lease A/S og Uni-Rep.

Opført i år 1997 og indrettet som lagerejendom med kontorsektioner samt personalefaciliteter. Den samlede ejendom udgør 4.763 m². Ejendommen fremstår i pæn og præsentabel stand med lyse facader og fladt tag. Administrationsektionen, som er i to etager, har gode belysningsforhold med vinduer i de to etager ud mod det åbne parkeringsareal, hvor der i bygningens hjørne også er et præsentabelt indgangsparti.

Lejemålet er fordelt med i alt 557 m² kontor med 317 m² i stueplan og 240 m² på 1. sal samt lager på 420 m² og hertil indskudt dæk på 80 m².

Lagerdelen er højloftet med cirka 5,5 meter under spær. Opvarmningen sker med strålevarme og her er godt lysindfald fra ovenlysvinduerne. Gulvet er slidstærkt epoxy. Fra lagerdelen adgang til rummeligt åbent kontor, hvor der er videre fordeling til tre individuelle kontorer, kopirum samt toiletafdeling.

Fra lageret desuden trappeadgang op til 1. salen med depot i indskudt dæk samt videre adgang til frokoststue med pænt køkken. Fra frokoststuen er der foldevæg til rummeligt kontor/mødelokale. På 1. salen desuden afdeling med medarbejderfaciliteter herunder omklædning med skabe, bad med brus samt toilet. Fra denne sektion desuden en trappeadgang fra gangen i stueplan samt et teknikrum.

Kontorerne samt møderum og frokoststue/køkken har store vinduespartier mod parkeringsarealerne og derved et godt lysindfald.

Opdeling:
Lejemålet kan opdeles i henholdsvis kontordelen på 557 m² á kr. 465 pr. m² med årsleje kr. 259.005 og lagerdelen på 500 m² á kr. 178 med årsleje kr. 89.000. Hertil andel af driftsudgifterne.

Udenomsarealer:
Er med belægningssten til køre- og p-arealer. Derududover græsplæne samt få træer og buske.

Område:
Ejendommen er beliggende i den sydlige del af Engesvang med kun cirka 300 meter til Hovedvej A13, Derudover er der kun 4 minutters kørsel til motorvejstil- og frakørslen i Pårup. Her fra 7 km til frakørslen i Funder ved Silkeborg og 35 km til Herning.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig leje
259.005,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
272.122,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
22.677,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
489,-
Årlige driftsudgifter kr.
13.117,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
24,-

Lokalet

Etage areal
557 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Bad
Omklædning
Toilet
Indgangsparti
Mødelokale
Parkeringsareal
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Kontor / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere