SENEST SET
FAVORITTER

HI-Park 441C, 7400 Herning

Moderne lager- og kontorfaciliteter

2.678.987,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 70900307Type : Lager & Produktion

Ejendom i særdeles fin stand, med let adgang til vejnet og i erhvervsvenligt område.

Nærværende ejendom fremstår umiddelbart i særdeles fin stand, og ejendommen er beliggende med let adgang til vejnet og herunder motorvejsnet. Selve området er erhvervsvenligt, og der ligger flere større virksomheder generelt i HI-Park.

Først ankommen til ejendommen mødes man af et større befæstet-areal umiddelbart foran selve ejendommen; her er der mulighed for både parkering og kørsel med tungere materiel. Inde i ejendommen er der tale om større regulær lagerhal på samlet mere end 9.900 m2, hvor der heri er etableret velfærdsafdeling såsom kantine, bade- og omklædningshold samt administration.

I selve velfærdsafdelingen er der badefaciliteter mv. i to sektioner, hvor der ligeledes er monteret skabe og flere brusere samt gulvvarme. I modsat ende af lagerhallen findes både kantine, kontorhold og mødelokaler som selve indgangen til arealet vurderet. Kontorforholdene vurderes som værende moderne og rummelig således mange behov opfyldes på behørig vis.

Lagerfaciliteterne er i regulært udtryk med fin loftshøjde, maksimalt 8 meter til loft, hvor opvarmning til ophold er mulig, samt etableret større udluftningssystem som kan køle. Der er flere porte i ejendommen, som er forstærket, men som ligeledes forbinder dette lagerareal med den øvrige ejendom.

Til førnævnt befæstet areal er der 10 porte, hvor der kan ske vare ud- og indlevering. Syd for ejendommen er areal indhegnet til udendørsopmagasineret ligeledes på befæstningssten.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig leje
2.650.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
2.678.987,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
223.249,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
269,-
Årlige driftsudgifter kr.
28.987,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
3,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
9955 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Kantine
Parkering
Port
Lager
+Mere

Teknik

Gulvvarme
Køl

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Lager & Produktion / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere