SENEST SET
FAVORITTER

Birk Centerpark 999, 7400 Herning

Lejemål med stort potentiale

536.175,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 42569612Type : Lager & Produktion

Yderst velbeliggende i attraktivt erhvervsområde i Herning

Et lejemål med masser af muligheder
I dette attraktive erhvervsområde i Herning kan du slå flere fluer med et smæk, hvis du søger en kombination af kontor-og lagerlokaler, der samtidigt er beliggende i et meget eftertragtet erhvervsområde i Herning, hvor specielt tilkørselsforhold for både kunder og personale er i top.

Der er her mulighed for at indgå lejeaftale på enten 733 m² kontorlokaler med tilhørende 400 m² lagerlokale, eller alternativt med en løsning på 400 m² lager og 366 m² kontorlokaler.

Der er tale om en markant og præsentabel kontorbygning, som fremstår velholdt og præsentabel, og dermed et lejemål der henvender sig til mange forskellige typer virksomheder, der har behov for en kombineret kontor- og lagerfunktion.

Kontoret udgør et areal fordelt på 2 etager, som rummer ca. 50 arbejdsstationer (anslået). Dertil kommer personalefaciliteter, teknik og serverrum. Det skal i den forbindelse fremhæves, at lokalerne er lyse og arbejdsvenlige, og at udlejer i forbindelse med udlejningen, vil sørge for etablering af ny gulvbelægning i kontordelen samt sørge for maling heraf tilsvarende. Som prikken over i´et vil der endvidere blive etableret et mindre køkkenområde efter nærmere aftale med lejer.

Ved eventuel længere lejebinding vil udlejer være forhandlingsvillig i forhold til en eventuel yderligere startrabat.

Lagerdelen udgør ca. halvdelen af det bebyggede areal, så til lagerformål er det overvejende ekstra højdemeter man får, og ikke lager fordelt på 2 etager. Der er 2 porte i bygningen - heraf én med rampe og natboks.

Ejendommen er opvarmet via fjernvarme.

Så alt i alt, er her en god mulighed for at danne nogle gode rammer for dig og din virksomhed i årene frem, og vi kan klart anbefale en personlig fremvisning, hvor du kan opleve mulighederne og kvaliteterne ved lejemålet på egen hånd.


P-plads:
Der følger egne parkeringspladser til lejemålet og dets medarbejdere.


Udenomsarealer:
Der er mulighed for råderet over nærmere aftalt udenomsareal.

Område:
Ejendommen ligger mod den trafikerede Silkeborgvej, med meget kort afstand til både til- og frakørsler til Midtjyske Motorvej og Aarhus Motorvejen. Der er ligeledes kort afstand til busstoppesteder samt få minutters gang til Birk Centerpark Station, hvor togene kører mod Aarhus eller Herning.

Med sin placering midt i Jylland og et veludviklet motorvejsnet til og fra byen, er der kort transporttid til Aarhus, Viborg, Silkeborg, Vejle og Holstebro.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig leje
498.175,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
536.175,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
44.681,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
473,-
Årlige driftsudgifter kr.
38.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
34,-

Lokalet

Etage areal
1133 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Rampe
Parkeringsplads
Port
Lagerlokale
Lager
Kontor

Teknik

Fjernvarme

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Lager & Produktion / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere