SENEST SET
FAVORITTER

Dalgasgade 25, 7400 Herning

Unikt og topmoderne kontorlejemål - med fremragende udsigt!

249.571,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 42617370Type : Kontor

Skab en unik hverdag for din virksomhed - i Hernings vartegn

Skab en unik hverdag for din virksomhed - i Hernings vartegn
Er du på udkig efter en optimal hverdag for dig og dine kollegaer med en fantastisk inspirerende beliggenhed - og med en fremragende udsigt udover Herning og omegn, så langt øjet rækker?
- Hvis Ja, så må kontorlokalerne i "Queens Corner" være lige til højrebenet og et helt oplagt emne til den bevidste og kræsne virksomhed.

Nordicals Midtjylland tilbyder i samarbejde med udlejer kontorlokalerne i dette moderne kontormiljø, som er beliggende på 10. sal, og dermed en helt unik og enestående placering i Hernings Finanscentrum omkring Dalgasgade.

Indretning:
Lejemålet er indrettet med adgang fra fællesarealet ved trappen/elevator til et åbent kontorlandskab i den vestlige del af lejemålet, der indeholder toiletfaciliteter med forrum og toilet, lukket hjørnekontor/mødelokale samt integreret hvidt thekøkken, der fremstår hvidt og velholdt. Hertil er der et gennemgangslokale til åbent kontorlandskab i den østlige del, som tilsvarende indeholder et kontor/mødelokale samt lejemålets kopi- og teknikrum og med udgang.

Lejemålet fremstår meget velholdt og tidssvarende med mørkt flisetæppe, hvidmalede vægge og lofter med gode akustikforhold.

Den fremragende udsigt med vue udover byen kan desuden nydes fra de mange vinduer, der skaber et godt lysindfald i lokalerne samt fra de to altaner, der hører med til lejemålet.

Fællesarealer:
Der er naturligvis adgang til fælles elevator, samt mulighed for at få plads i bygningens P-kælder samt gæsteparkeringsplads til kunder og besøgende. Herudover er der mulighed for at benytte fælles kantine på 3. sal sammen med bygningens øvrige lejere, hvor der er etableret mulighed for at deltage i fælles kantine-ordning.

Område:
Queens Corner, ved Dronningens Boulevard i finansdistriktet, er i en liga for sig, når det kommer til kontorer i Herning. Alt er lækkert og udført i de bedste materialer, og lokalerne fremstår lyse og indbydende - selv når vejret ikke er det. Indretningen er langt fra tilfældig, og bygningen er tegnet, så pladsen kan udnyttes effektivt, ligesom samtlige skriveborde kommer til at have den lyse og luftige fornemmelse, der kendetegner Queens Corner.

Beliggenheden er fantastisk, og tårnet kan ses fra det meste af byen. Udsigten fra de øverste etager rækker af samme årsag langt ud på heden, selvom Hernings absolutte centrum ligger lige for foden af bygningen. Her har du banegården og gågaden i gåafstand, og det er nemt at komme frem til Queens Corner, uanset om du er til fods, på cykel, med bus eller i bil.

Området byder på mange store virksomhedsnavne, og som lejer kommer du til at dele dagligdag med mange forskellige virksomheder med stor branchespredning.


Medfølgende løsøre:
Der medfølger ikke løsøre.


P-forhold:
Der er mulighed for at leje P-pladser efter nærmere aftale med udlejer.


Overtagelse:
Lejemålet overtages iht. nærmere aftale.

Forslag til anvendelse

Kontorer
Kontor

Økonomi

Årlig leje
215.650,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
249.571,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
20.798,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.099,-
Årlige driftsudgifter kr.
33.921,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
149,-

Lokalet

Etage areal
227 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2349 m²

Faciliteter

Altan
Fællesareal
Toilet
Skrivebord
Kantine
Kontorlandskab
Kælder
Mødelokale
P-plads
Thekøkken
Kontor

Teknik

Elevator
Teknikrum

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Kontor / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere