SENEST SET
FAVORITTER

Haraldsgade 36, 7400 Herning

Nyt kontorlejemål i absolut særklasse

901.301,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 42611770Type : Kontor

Super beliggenhed i Herning

Kontorlokaler på 2. sal i Hernings måske flotteste kontorbyggeri udbydes til leje

Søger din virksomhed optimalt beliggende kontorlokaler på Haraldsgade - lige ved Hernings "hoveddør" beliggende ved rundkørslen mellem Dronningens Boulevard og Herning-motorvejen, så er der nu mulighed for at leje sig ind på en del af 2. sal i dette kontorbyggeri.

Smagfuldt byggeri og stil
Ejendommen er det første, du møder, når du kommer ad motorvejen fra Aarhus eller Silkeborg, og den er opført, så bygningen trapper op i højden mod rundkørslen. Huset har en forskudt facade i forskelligartet tegl, som er godt blikfang - uden på nogen måde at virke råbende.

Det er da også Sweco Architects, en af landets for tiden mest toneangivende tegnestuer, der har tegnet kontorbyggeriet. Ejendommen er tilpasset omgivelserne og de omkringliggende bygninger, og med dens placering og smagfulde byggestil er bygningen vel Hernings nye vartegn.


Velkommen til
Lejemålet er opdelt i 2 lejemål med de tilhørende fællesarealer- og faciliteter. Det skal særligt fremhæves, at den kommende lejer har mulighed for at få medindflydelse på lejemålets endelige størrelse. I den forbindelse er de angivne arealer og lejeniveauer baseret på 747 m², hvorfor der må forventes justeringer til den angivne leje og øvrige udgifter, såfremt der ændres i arealer og fordeling heraf.

Indvendigt er der gjort meget ud af indretningen. Farvetemaet er dæmpet med smukke trælameller, som står i kontrast til det kontrollerede farvetema. Trælamellerne har også en akustik-funktion som støjdæmpende element. Paneler i røget eg går igen i køkkener og på skabe, mens gulvene består af keramiske fliser og tidssvarende tæpper.

I stueplan bliver du mødt af en præsentabel foyer, som fordeler ud til de forskellige fællesfaciliteter. Anden sal er på cirka 656 m² plus andel af fællesareal på 91 m². Kontorlejemålet indeholder alt hvad et moderne kontor måtte ønsker af lokaler og faciliteter.

Huset har også fantastiske fællesfaciliteter i form af digital reception, stor fælleskantine, mødelokaler, auditorie og gæstearbejdspladser, som lejere kan booke og benytte sig af. Husets kantinekøkken står også for mødeforplejning, og alle husets funktioner serviceres i den
normale åbningstid. Driften af kantinen og fællesfaciliteterne betales af husets lejerforening.

Bygningen er udstyret med klimaanlæg fra allerøverste hylde, så komforten på kontorerne altid er i top.

Udsigten er betagende og det betyder masser af dagslys og langt kig, da der er godt med luft omkring bygningen.

Her er tale om kontorfaciliteter i en kategori for sig. Ejendommen er først og fremmest en præsentabel affære, som både vil imponere gæster og glæde kollegaer. Dog er den tidløs i designet og afdæmpet nok i udtrykket til at forblive relevant i lang tid fremover.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
813.843,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
901.301,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
75.108,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.207,-
Årlige driftsudgifter kr.
87.458,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
117,-

Lokalet

Etage areal
747 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5543 m²

Faciliteter

Auditorie
Foyer
Fællesareal
Kantinekøkken
Paneler
Reception
Køkken
Kontor

Teknik

Klimaanlæg

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Kontor / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere